FOTBAL  »  Superliga  »  BRAŞOV - OŢELUL 3-2

VIDEO Fotbal cu extrashow » Braşovul şi Oţelul au oferit una dintre cele mai bune reprize din acest sezon al Ligii 1, 3-2

Giurgiu a pierdut aseară duelul cu Machado (dreapta), portughezul fiind cel care a marcat al doilea gol al brașovenilor
Giurgiu a pierdut aseară duelul cu Machado (dreapta), portughezul fiind cel care a marcat al doilea gol al brașovenilor

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 22 aprilie 2013 21:57

Oţelul a mers sub Tîmpa cu moralul scăzut, după ruşinea din Cupa României, suferită joi în faţa Petrolului, cînd a pierdut la scor de neprezentare, iar în ziua meciului l-a pierdut şi pe antrenorul Petre Grigoraş, din cauza unor probleme cardiace.

Cu gîndul la tehnician, gălăţenii au deschis scorul după doar 90 de secunde! Sîrghi a profitat de o eroare a lui Munteanu şi l-a învins pe Mutu. Braşovenii au replicat tăios, iar Buga a fructificat centrarea lui Velayos şi în minutul 10 egalitatea era restabilită.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Oaspeţii n-au cedat şi Filip a marcat după o pasă excelentă a lui Stromajer, iar braşovenii s-au văzut din nou nevoiţi să alerge după egalare. Aceasta a venit în minutul 41, cînd Păun a executat bine o lovitură liberă şi Machado l-a învins pe Grahovac.

Fostul dinamovist şi-a trecut numele şi pe lista marcatorilor, după ce a punctat în prelungirile primei părţi, aducînd-o în premieră în avantaj pe Braşov. 3-2, la capătul unei reprize de o frumuseţe rar întîlnită în Liga 1.

După pauză, gazdele au mizat pe cartea contraatacului, iar Oţelul n-a mai găsit aşa uşor drumul spre poarta lui Mutu. Chiar şi aşa, Filip putea reuşi dubla, însă şutul său a trecut puţin pe lîngă poartă (49), iar Giurgiu l-a imitat cinci minute mai tîrziu.

Crăciunescu le-a refuzat un penalty braşovenilor (78), Vancea nu l-a învins pe Mutu la poarta cealaltă, Batin a ţintit bara în ultimul minut de joc şi s-a terminat aşa. Suficient ca Braşovul să o depăşească pe Mediaş în clasament, ajungînd pe locul 9, şi ca Oţelul să tremure la 7 puncte de retrogradare.

Grigoraş şi Brăneţ la spital
Antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş, nu a stat ieri pe bancă. Tehnicianul gălăţenilor a acuzat în ziua meciului probleme cardiace şi a mers la o clinică privată pentru investigaţii amănunţite. Grigoraş a fost ţinut sub observaţie de medici şi a rămas acolo peste noapte. În absenţa sa, Oţelul a fost condusă de secundul Dinu şi de team-managerul Viglianti. În minutul 31, Brăneţ a suferit o comoţie puternică, după ce a fost lovit involuntar de Păun cu genunchiul în cap, pierzîndu-şi cunoştinţa. Portarul a fost dus cu salvarea la spital, iar în locul său a intrat Grahovac.

"Am crezut că ne-am revenit repede după eşecul cu Petrolul, am condus de două ori, dar nu ne-am ales cu nimic. E îngrijorător că am luat 6 goluri în două meciuri, dar am încredere în Grigoraş" (Narcis Răducan, director general Oţelul)

"Un meci normal, avînd în vedere ce etapă cu multe goluri a fost aceasta. N-am mai pierdut de 5 jocuri, sperăm să prelungim această serie pozitivă cît mai mult" (Adrian Szabo, antrenor Braşov)

568851-brasov-otelul-3-2.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
zodrak
zodrak  •  23 Aprilie 2013, 07:25

Cota 1.05 la anu rapidul e in B

plischi
plischi  •  23 Aprilie 2013, 06:25

ce cota se ofera la "peste 3,5 goluri" dupa prima repriza?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează