FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 1-0

VIDEO + FOTO Ascundeţi coeficientul! » Dinamo a bătut-o pe Astra, 1-0, într-unul dintre cele mai slabe meciuri ale campionatului

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 31 martie 2013 23:02

Dinamo şi Astra au dezamăgit pe Naţional Arena, 1-0, şi probabil măcar una va merge în Europa League


Sinescu probabil se aştepta ca Dinamo să apară cu Xavi, cu Pirlo şi cu Lampard la mijloc. Altfel e greu de găsit o explicaţie pentru formula, unică de-a lungul sezonului, cu care antrenorul Astrei şi-a betonat zona din faţa apărării. Trei închizători exclusiv defensivi, Florescu, Yahaya şi Takayuki, pentru Boubacar şi pentru Cătălin Munteanu! Giurgiuvenilor nu le-au mai rămas suficienţi jucători şi pentru alte zone ale terenului, pe care Dinamo a atacat liniştită.

Click aici pentru rezumatul VIDEO şi FOTO!

Supergol al lui Alexe
Matei e imprevizibil şi pentru adversari, şi pentru coechipieri cu amestecul de execuţii bune şi decizii neinspirate, dar el e printre puţinii din Liga 1 care fac ca fotbalul să pară un sport uşor. Caută des să fie decisiv, driblează, centrează la cap pentru Dănciulescu, apoi îl găseşte, printre doi adversari, cu o minge dată la picior pe Cătălin Munteanu.

Pe partea cealaltă, cuplul Muşat-Curtean trece peste Măţel, marea speranţă a lui Piţurcă pentru acoperirea unei găuri din echipa naţională, şi creează golul lui Alexe. Atacantul lui Dinamo se comportă aşa cum a făcut-o de cînd a debutat în echipa mare a "cîinilor" şi a devenit o speranţă nerealizată: marchează spectaculos, din întoarcere, şi apoi dispare din joc de uiţi c-a mai rămas pe teren.

Astra, dezastruoasă!
Atacul lui Dinamo continuă şters, Sinescu trece treptat la o formulă mai logică pentru un meci de Liga 1 decît aceea înfricoşată cu care începuse partida, dar Astra nu funcţionează grozav nici cu Budescu şi cu Tembo pe teren. Negrii nu au posesia nici cînd repriza a doua trece de jumătate, deşi ei ar avea motive să atace poziţional.

E totuşi greu ca mingea să se plimbe de la un jeton la altul singură, iar fotbaliştii Giurgiului aşa arată, lipiţi cu ceva pe verdele găurit şi cîrpit. Echipa asta rigidă e pe locul 2 în România, într-o poziţie atît de bună, că-i va fi greu să rateze Europa League!

Nici cu poarta goală!
Dănciulescu are 36 de ani şi face unul dintre cele mai slabe meciuri ale lui, dar ritmul jocului şi prestaţia submediocră a oamenilor din jur îl încurajează c-ar mai putea continua cariera. Culmea, meciul prost îl sperie pe Colţescu! Arbitrul fluieră fault la fiecare contact, la fiecare alunecare şi aproape 20.000 de oameni se gîndesc cu ce e mai spectaculos ce se petrece pe acest teren decît ar fi un meci de şah sau un concurs de tir.

Pe Astra nici o întîmplare fericită n-o ajută: mingea sare din zid la o lovitură liberă a lui Budescu şi Mureşan nu ajunge s-o împingă în poarta goală! Dinamo trage de timp strînsă în faţa careului în ultimele două minute şi ţine cinic de una dintre cele mai plictisitoare victorii din istoria ei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (154)
claughemi
claughemi  •  01 Aprilie 2013, 23:47

Vad ca te cam supara adevarul.Sa semnezi nu stii,comentariile incomode le elimini,deci ramai acelasi...

fcgeo
fcgeo  •  01 Aprilie 2013, 16:01

MAI BERBECULE TI RUSINE SA TE SEMNEZI ?DE MULT NE-AM CONVINS CA O PARTE A PRESEI SUNTETI VANDUTI CIOBANULUI SI MAGARULRUI LUI.

cristi1o97
cristi1o97  •  01 Aprilie 2013, 15:01
Postat de gigispaima pe 01 Aprilie 2013, 14:42

Iar ati iesit la discutii (asa faceti dupa fiecare victorie), apoi nu va mai "aude" nimeni 3-4 etape. Ca voi, nimeni nu stie sa sufere! FELICITARI!

Dumnezeule alata oaie , cam asta ar fi avantajul suporterilor putini . lipsa specimenelor de acest tip

Vezi toate comentariile (154)
Comentează