FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 0-0

VIDEO+FOTO CFR Cluj și Dinamo, egal fără goluri, dar cu ocazii de ambele părți

Foto: Raed Krishan +11   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2016 16:58

CFR Cluj și Dinamo au terminat la egalitate în ultimul meci din etapa a treia din Liga 1, scor 0-0.

Vezi meciul liveTEXT

CFR CLUJ - DINAMO 0-0  (VIDEO)

"Câinii" au început mai bine și în minutul 16 Gnohere a ratat o ocazie foarte bună, după ce a intrat în care și a trimis cu stângul milimetric pe lângă poartă.

Ardelenii au răspuns în minutul 37, când Nouvier i-a trimis în mijlocul careului lui Juan Carlos, dar șutul său a fost oprit de Mevlja.

În repriza secundă, Dorin Rotariu a nimerit bara dintr-o pozițe foarte bună, iar după o oră de joc Cristian Lopez a nimerit și el buturile dinamoviste.

Dinamo e lider în acest moment cu 7 puncte după primele 3 etape, în timp ce CFR Cluj are un handicap de două puncte, ardelenii fiind penalizați cu 6 puncte la începutul sezonului pentru probleme financiare.

 

Echipele de start:

CFR Cluj: Mincă – T. Lopes, Larie, A. Mureșan, Camora (cpt) – Jakolis, Petrucci, J. Carlos Ruiz, Al. Păun – Nouvier, Cr. Lopez.
Rezerve: T. Marc – Peteleu, Horj, Veres, Al. Neagu, Hodgyai, Negruț.
Antrenor: Vasile Miriuță

Dinamo: Brănescu – Romera Navarro, Nedelcearu, Mevlja (cpt), St. Filip – I. Șerban, Busuladzici, Palic – D. Rotariu, Gnohere, V. Lazăr.
Rezerve: Penedo Cano – Hanca, M. Popescu, P. Petre, Tîrcoveanu, Dudea, Vl. Olteanu.
Antrenor: Ioan Andone

Arbitru: Cristian Balaj (Baia Mare)
Asistent 1: Vasile Marinescu (București)
Asistent 2: Valentin Avram (București)
Rezervă: Cătălin Pană (București)
Observator LPF: Marian Ivan (Brașov)
Observator CCA: Aron Huzu (Sibiu)

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (297)
haideusicfr
haideusicfr  •  09 August 2016, 09:01

Sa va para bine ca nu ati luat bataie.CFR are probleme mai grave ca voi,e penalizata ( anul trecut a fost penalizata cu 14 puncte daca nu ma insel!) ,antrenorul actual e sub cel vechi( cu acelasi lot aproximativ! CFR nu mai joca la fel)si totusi nu se lasa. Nu stiu ce se intampla ,dar tv la care ma uit eu e Look TV.Inventat de Paskany.Iar comentatorii (ca si aici) mai mult povesteau despre Dinamo decat de CFR! E adevarat ,Andone a antrenat cu succes pe CFR ,dar inafara de Steaua si Dinamo mai exista o duzina de echipe in Liga 1.Care au sansele lor ,suporterii lor . Daca nu sa se infiinteze Liga 1 cu Steaua si Dinamo .Sau numai cu Steaua.Si atunci sarcina FRF e mai usoara.Nu mai trebuie sa penalizeze concurentele ,arbitrii de *casa* Tudor,Avram ies la pensie ,trai pe vatrai!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 August 2016, 08:57
Postat de sadiku pe 09 August 2016, 01:22

cu ce material tragi glet ???? ..*** *** *** negoita si lu unchi-su *** .....BAH CAND VA VAD ASA LINGAI .....DIN CAUZA VOASTRA NU A PROGRESAT ROMANIA ............***

cat despre tine, mai clonache, te faci de ras cu amaratele tale de clone, se vede de la o posta ca nu ai treaba cu dinamo si sincer sa fiu, nu prea ai treaba nici cu sportul. cat despre educatie, civilizatie si bun gust, astea curg pe tine ca apa pe gasca. esti irecuperabil social, dar nu esti singurul. din nefericire, cauza impotentei tale spirituale este determinata de cauze psihosociale deteriorate masiv. de aceea 37% dintre romani sunt aidoma tie. studiile statistice sunt clare. si mai vrem performante olimpice, cu tineri complet ratati mental, fizic si spiritual ? nici vorba.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 August 2016, 08:51
Postat de nope pe 09 August 2016, 01:38

eu nu ma grabesc la concluzii pentru ca deseori inceputul unui campionat e inselator. daca am aduce un atacant decent , daca ar veni si nistor , as avea ceva sperante si eu. asa , nu stiu .

cred ca am scris clar, argumentat si foarte cuprinzator. reprezinta totul.

Vezi toate comentariile (297)
Comentează