FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO+FOTO Furioşii » ”Câinii” au găsit ieri la prânz adrenalina şi relaxarea pe pârtia de lângă hotelul lor, una de etapă mondială, iarna, la ski

Articol de , - Publicat luni, 27 iunie 2016 00:00

Duminica înseamnă şi relaxare. Patru dintre jucătorii dinamovişti, Paul Anton, Ionuţ Nedelcearu, Mihai şi Iustin Popescu, au fructificat într-un mod inedit jumătatea de zi liberă.

Au încercat pista de sănii pe care o văd zilnic de la balcon. Slovenii sunt oameni cu cap: iarna, fix pe această pârtie este o etapă de Cupă Mondială la ski, vara, zona este folosită pentru diverse îndeletniciri dedicate iubitorilor de senzaţii tari.

"Urmează să mă dau cu paraşuta"

Fotbaliştii au urcat cu telecabina câteva minute, pentru a porni cu acele maşinuţe-sănii la vale. Coborârea poate dura între câteva zeci de secunde şi un minut, depinde de dibăcia şi de tupeul fiecăruia. La vale sunt 800 de metri, cu tot cu curbe. Paul Anton a coborât vijelios, surâzător şi chiuind. Iustin Popescu, portarul, a alunecat la vale cu frâna de mână trasă, "cu viteza melcului", cum s-au distrat colegii, şi cu inima-n gât.

"Supertare! Mai urmează să mă dau cu paraşuta şi pot să zic că sunt mulţumit" a fost prima reacţie a lui Anton după ce s-a dat jos din sanie.

6 €costă un tichet pentru o tură cu sania

50 km/heste viteza maximă pe care o poţi prinde cu săniuţa la vale. Media este de 25 Km/h

"Te cam zdruncină, trebuie să te ţii bine. Sunt momente când mai urcă inima-n gât, dar e o supersenzaţie"
Ionuţ Nedelcearu, fundaş Dinamo

"E o senzaţie plăcută, mai ales la curbe, deşi îţi cam sare basca-n sus. Viaţa merită trăită, probabil acesta este sentimentul care-ţi vine în minte imediat după ce ajungi la baza pârtiei"
Mihai Popescu, fundaş Dinamo

"Am avut viteză de croazieră"
Iustin Popescu, portar Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close