FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - PETROLUL 1-1

VIDEO+FOTO S-au dat cap în cap » Vasluiul şi Petrolul au remizat aseară, 1-1, punîndu-şi piedică una alteia în fuga spre îndeplinirea obiectivelor

Articol de - Publicat sambata, 09 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 noiembrie 2013 22:40

Vasluiul a primit o infuzie cu moral înaintea meciul de aseară. Moldovenii şi-au recuperat punctele de la LPF şi o victorie cu Petrolul îi putea duce pînă pe locul 6.

Prima ocazie le-a aparţinut gazdelor, însă Celeban a trimis cu capul puţin pe lîngă poartă din centrarea lui Sînmărtean (14).

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Elevii lui Ciobotariu au rămas sus şi cinci minute mai tîrziu Madson a şters bara cu un şut de la marginea careului, după o acţiune creată de Viveiros. Acesta din urmă a ajuns şi el la finalizare, dar nu l-a putut învinge pe Pecanha (21). Golul a venit pînă la urmă, cînd acelaşi Viveiros a trecut de Guilherme şi a pasat în centrul careului, unde Antal l-a întors pe Hoban şi l-a executat pe Pecanha (27). Egalarea a venit după doar cinci minute. Teixeira l-a lobat frumos pe Cerniauskas, dar Dore i-a furat golul împingînd mingea în plasă de pe linia porţii.

După pauză, ambele formaţii au căutat să-şi adjudece victoria, dar ocaziile clare au lipsit. Pătulea, de la gazde, şi tînărul Morar de la formaţia pregătită de Contra au fost cei mai activi, însă încercările lor n-au avut parte de succes. S-a terminat aşa, un rezultat ce nu o ajută nici pe Vaslui să intre în lupta pentru Europa şi nici pe Petrolul să spere la titlu.


"Am început slab meciul şi am ratat cîteva ocazii mari. E un rezultat care nu ne mulţumeşte deloc, mai ales că în etapa trecută am remizat acasă cu Timişoara"
Geraldo Alves, căpitan Petrolul

"Nu mă gîndesc la titlul de golgeter, mai e mult pînă la finalul campionatului. Ar fi un vis împlinit să ajung la echipa naţională, o mare onoare"
Liviu Antal, mijlocaş Vaslui

"Dore mi-a zis că a fost atins de portar. Nu vreau să-mi dau cu părerea, avem experţi care fac asta. Cred totuşi că dacă ar fi căzut din prima arbitrul ar fi acordat penalty"
Cosmin Contra, antrenor Petrolul

"Se putea da penalty, pare că ar fi fost contact, dar e ciudat că atacantul a mai făcut un pas şi abia apoi a căzut. În minutul 71, Geraldo trebuia să fie eliminat, dar Petrescu a stricat multe meciuri şi o să mai strice"
Adrian Porumboiu, patron Vaslui

594397-caseta-vaslui.jpg
Şi-au luat punctele înapoi
Moldovenii au primit ieri o veste bună. Comisia de Recurs a FRF a acceptat recursul şi a anulat decizia de depunctare cu 8 puncte pentru FC Vaslui. Decizia e definitivă şi executorie! Moldovenii fuseseră depunctaţi cu scăderea a opt puncte din cele acumulate în actuala ediţie a Ligii 1 de către Comisia de Disciplină a FRF ca urmare a litigiului cu agentul de jucători Ionel Codoban. Impresarul a comentat: "Mă bucur că Vaslui şi-a recuperat punctele. Nu doresc răul nimănui, dar vreau să-mi recuperez banii".

Penalty refuzat Petrolului
Radu Petrescu i-a iertat pe vasluieni în minutul 53, refuzînd să acorde o lovitură de la 11 metri petroliştilor. Scăpat singur cu Cerniauskas, Dore a dat mingea pe lîngă portar, dar n-a mai putut şuta, fiind secerat de goalkeeperul Vasluiului, care a intrat prin alunecare. Arbitrul a lăsat jocul să continue, dar reluările TV au demonstrat că a greşit.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
kensso
kensso  •  12 Noiembrie 2013, 21:11

Un 1-1 foarte avantajos pentru Steaua.....:)....steaua nici cand o sa aiba 12 puncte avans nu o sa fie linistita...Aranjamentel facute de CFR si de Otelu pt campionat parca erau um pic mai decente....astia de la steaua isi inchipue ca, cota de popularitate in randul suporterilor (care e in cadere libera) si trecutul glorios (care incepe sa cam rugineasca) le da dreptul sa foloseasca orice mijloace pt a castiga campionatul.

fefeluta
fefeluta  •  09 Noiembrie 2013, 21:27

Auziiiiiitiiii fratilor!!!!!!!!!!!!!!Antal vrea la Nationala!!!!!!!!!!!Baaaaiii, retardatule, tu tre sa iti dai seama ca esti totusi pe teren. ca daca ai 23 de ocazii pe meci si inscrii o singura data, nu inseamna ca esti fotbalist. esti cel mai mare retardat din cele 5 ligi de fotbal ale Romaniei!!!!!. Bine, pe acelasi nivel cu Bogdan Stancu si Tanase.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează