FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GLORIA BISTRIŢA 1-2

VIDEO + FOTO S-au făcut de Kiko » Naumovski i-a "îngropat" pe dinamovişti cu Bistriţa, 1-2

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 20 octombrie 2012 09:49

Naumovski, poreclit Kiko de colegi, a fost gafeurul meciului facilitînd victoria Gloriei. Dolha, în schimb, a fost eroul bistriţenilor, cu un penalty parat în faţa lui Dănciulescu


Dinamoviştii au crezut tot timpul că poveştile cu vampiri sînt legende. Numai că "vampirii" de la Bistriţa chiar există în fotbal şi vor să muşte din orice adversar le iese în cale ca să rămînă în Liga 1. "Cîinii" au controlat meciul pînă în minutul 27, dar Boubacar, şut de la 30 de metri, şi Alexe au fost blocaţi de Dolha. Gloria şi-a înfipt colţii în zona cea mai vulnerabilă a sistemului impus de Bonetti.

Click aici pentru rezumatul VIDEO şi FOTO!

A schimbat neinspirat
Italianul l-a trecut pe Luchin fundaş stînga, post pe care n-a mai evoluat niciodată, şi pe Koulibaly în centru. Exact ce poftea Braganca, profitînd de nesincronizarea apărătorilor şi de amatorismul lui Naumovski, ieşit neinspirat şi tăvălit fiind din fente de prietenul lui Cristiano Ronaldo. 0-2 a făcut Predescu (41) cu un şut plasat de lîngă un Koulibaly inert, iar Dinamo şi-a dat seama că realitatea e crudă!

Gloria putea veni doar jucînd ceva fotbal. Alexe a fost blocat iar de Dolha, portarul a mai respins o dată, dar Matei (45) n-a mai ratat cu toată poarta în faţă.

Dolha cel groaznic

Alexe, Dănciulescu şi Matei trag din toate poziţiile, dar Ema Dolha nu se lasă. Respinge tot în corner. Bonetti aruncă în luptă un aşa-zis vitezist, Alvarez, şi pe puternicul Ţucudean. Singura ocazie vine de la Petelu (69), care pune involuntar mîna pe minge în careu. Penalty! Dănciulescu trage plasat, iar Ema îşi aruncă braţul pe minge. Bistriţa nu se face arici şi evoluează curajos. Aşa ajunge Curtuiuş (86) să reia spectaculos în bară. A rămas 1-2 şi, în ritmul acesta, Dinamo tremură şi pentru obiectivul fixat de Ionuţ Negoiţă, locul 6!

Vraciul lui Ba n-a făcut minuni
Issa Ba s-a întors la începutul acestei săptămîni şi i-a transmis lui Dario Bonetti că poate conta pe el, întrucît se simte perfect şi nu mai are dureri la genunchi după tratamentul efectuat în Senegal, la vraci. Numai că africanul n-a arătat la antrenamente că-l ţine genunchiul să intre cu Bistriţa, aşa că Bonetti a decis să nu-l ţină nici măcar pe banca de rezerve. Italianul se gîndeşte să-l aibă apt măcar o repriză contra Rapidului. Ieri, rezervă de mijlocaş central a fost Albert Alexandru (22 de ani), de la echipa secundă.

Manea a crezut în răzbunare
Antrenorul Gloriei Bistriţa şi-ar fi dorit cît mai mulţi fotbalişti care să fi evoluat de-a lungul timpului în Ştefan cel Mare la cum a făcut tactica aseară. Nicolae Manea i-a aruncat în luptă din primul minut pe toţi foştii dinamovişti. Dolha, Bratu, Predescu şi Vali Năstase au fost titularizaţi, ultimul chiar pe ultima sută de metri, deşi favorit în faţa sa era David Reano, lăsat pe bancă.

L-a chinuit pe Luchin
Dario Bonetti a luat o decizie cel puţin ciudată aseară prin modul în care a organizat defensiva. Cum Cristi Pulhac era suspendat, italianul l-a titularizat pe Paul Koulibaly, toată lumea aşteptîndu-se ca acesta să evolueze ca fundaş stînga mai ales că a jucat pînă acum trei ani pe acest post. Bonetti a ales să-l pună în centru şi să-l mute pe Luchin în stînga, care a evoluat pe toate posturile în defensivă cu italianul pe bancă.

Au cerut penalty la Peteleu
În minutul 27, cu trei minute înainte ca Braganca să deschidă scorul, dinamoviştii au solicitat lovitură de la 11 metri la o centrare respinsă pe spate de Tudose şi atinsă cu mîna de Peteleu. "Centralul" Radu Petrescu a lăsat jocul să continue considerînd că henţul a fost involuntar, însă "cîinii" au turbat după ce, la numai trei minute, au luat gol.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (58)
fcgeo
fcgeo  •  20 Octombrie 2012, 22:27

RADU PETRESCU O FII NUME CU ORIGINI SCOTIENE?????????????

alexa.09
alexa.09  •  20 Octombrie 2012, 17:10

Un rezultat RUSINOS ! Defensiva improvizata "si-a spus cuvantul " , iar prestatia lui Naumovski este impardonabila . In schimb , Dolha , fost dinamovist , dar actual din punct de vedere sufleteste , a fost nemaipomenit ! Dinamo a avut multe situatii de a inscrie , dar s-a opus cum nu se poate mai bine . Profesionalismul lui a iesit la suprafata ! Curajoasa a fost declaratia lui la sfarsitul meciului :"Mi-as fi dorit sa pierdem aici si sa castigam la Cluj !" . Dar revenind la Dinamo , de remarcat este sutul sanatos a lui Boubacar . In rest , in afara faptului ca nu s-au acordat 2 penalty-uri in favoarea lui Dinamo , jucatorii nu au iesit foarte mult in evidenta .

reddogsv
reddogsv  •  20 Octombrie 2012, 11:59
Postat de drunk_driver pe 20 Octombrie 2012, 09:35

Bravo kiko :)))) Dinamo are cei mai valabili portari din liga lui Dumitru kiko si cu pufi sa traiti o mie de ani !!! toti la Dinamo :)))))))))))))))))

Ai nevoie de dezalcoolizare! Atata drunk! Macar de te-ar ajuta capul! Se pare ca si mic si prost!

Vezi toate comentariile (58)
Comentează