FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - ASTRA 0-0

VIDEO+FOTO Simetrie în Bănie » CS U Craiova şi Astra au remizat, 0-0, la capătul unei partide anoste

Articol de - Publicat duminica, 22 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 21 martie 2015 20:48

Ştiinţa a ajuns la 17 partide fără eşec în L1, însă remiza de ieri o ţine în afara podiumului


Teoretic cel mai important meci al etapei n-au avut aproape nimic de oferit. Într-un ritm lent, fără ocazii, cele două formaţii s-au întrecut în prudenţă pe parcursul primei părţi. Singura acţiune periculoasă a apărut din senin, după ce Izvoranu a pasat puternic către Bălgrădean (40): goalkeeperul a respins în aut, amuzîndu-se vizibil de eroarea colegului din defensivă.

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Refuzînd să mai cadă în acelaşi tempo fără substanţă, Astra a preluat iniţiativa după pauză şi a ameninţat în mai multe rînduri poarta gazdelor. Pe acest fond, Budescu a centrat perfect din partea stîngă, iar Enache a reuşit o execuţie de mare fotbalist cu exterioriul (57) din interiorul careului, chiar sub transversală. Tuşierul Şovre a apreciat însă corect faza şi le-a anulat giurgiuvenilor reuşita pe motiv de ofsaid.

CSU s-a trezit în superioritate numerică în ultimul sfert de oră, singura perioadă în care oltenii au prins curaj. Totuşi, nu şi-au creat decît o oportunitate, lovitura de cap a lui Dumitraş (80) fiind parată excelent de Lung jr. S-a

Penalty refuzat!
În minutul 80, juveţii au solicitat acordarea unei lovituri de la 11 metri. Bawab a tras puternic din interiorul careului, mingea fiind blocată, în drum spre poartă, de braţul lui Yahaya. Haţegan a cosiderat regulamentară intervenţia ganezului, stîrnind protestele vehemente ale băncii Universităţii.

Eliminare stupidă
Introdus imediat după pauză în locul accidentatului Găman, fundaşul polonez Wolakiewicz a rezistat pe teren doar 20 de minute. El a luat două "galbene" în mai puţin de un sfert de oră, al doilea după o tragere inutilă de tricou.


"A fost penalty clar în a doua repriză, îmi asum tot ce zic. Am revăzut faza după meci şi rămîn la aceeaşi părere, trebuia să obţinem toate cele trei puncte"
Sorin Cârţu, antrenor CSU Craiova

"Prima repriză a fost echilibrată, iar în partea a doua am forţat victoria. Din păcate, în urma eliminării lui Wolakiewicz, a trebuit să ne mulţumim cu un egal"
Sliviu Lung jr, portar Astra


655931-caseta.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
novamaxima
novamaxima  •  23 Martie 2015, 17:55
Postat de mardark pe 23 Martie 2015, 11:09

Sunt curios cat mai latrati pe internet? Adica ati mai ramas 50 in total, dar la tastatura zici ca nu e adevarat. Romane scrieti. Nu v-ati mai saturat? Treaba mai serioasa nu aveti? Viata? Familie ceva?

ok da voi cand va strangeti mai mult de 30 :)) RASIILOR

mardark
mardark  •  23 Martie 2015, 11:09
Postat de novamaxima pe 22 Martie 2015, 12:21

cswc™ nu-i STIINTA!!! Astia-s niste argati de mogosoaia! AFARA CU CLONA ORDINARA!

Sunt curios cat mai latrati pe internet? Adica ati mai ramas 50 in total, dar la tastatura zici ca nu e adevarat. Romane scrieti. Nu v-ati mai saturat? Treaba mai serioasa nu aveti? Viata? Familie ceva?

alexbarosanu
alexbarosanu  •  22 Martie 2015, 12:25

o rusine de meci! a fost stabilit asa! rusine !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează