FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BRAŞOV 4-0

VIDEO&FOTO Spectacol şi la cea de-a 24-a victorie » Steaua - Braşov 4-0 şi roş-albaştrii au încheiat perfect sezonul

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 28 mai 2013 19:48

Steaua a încheiat frumos campionatul, cu 4-0 în faţa celor de la FC Braşov. Roş-albaştrii au fost premiaţi la finalul partidei pentru cîştigarea titlului.

Vezi AICI golurile

Campionii şi-au arătat entuziasmul din primele minute. Golgeterul Rusescu a fost "ajutat" de Tătar şi a deschis scorul în minutul 2. După alte 5 minute, Szukala s-a înălţat în 6 metri şi a mărit apetitul de sărbătoare al steliştilor. Pînă la pauză, steliştii au mai ratat cîteva ocazii mari de gol.

Nerăbdători să primească tricourile de campioni, jucătorii lui Reghecampf s-au relaxat şi au permis adversarilor să devină periculoşi. Dar tot ei au reuşit să schimbe tabela. Nikolici a pus capul la centrarea lui Georgievski, iar cu 3 minute înainte de final, Adi Popa a pus semnătura pe o nouă victorie a Stelei.

Vezi AICI desfăşurarea liveTEXT

Echipe de start:

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Gardoş, Szukala, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, G. Iancu, Tănase - Rusescu

Rezerve: Cojocaru, Rîpă, M. Costea, Prepeliţă, Pîrvulescu, Nikolici, Rocha
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

FC Braşov: Marinescu - Vagner, Cr. Munteanu, Machado, Cr. Ionescu - Madeira, Dias - Viveiros, I. Popa, Tătar - Buga

Rezerve: D. Mutu, R. Barbu, G. Păun, Danquah, Enceanu, I. Tameş, Dumbravă
Antrenor: Adrian Szabo

Arbitru: Marius Aveam
Asistenţi: Dorin Mudura, George Neacşu

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (220)
emil_ingura
emil_ingura  •  29 Mai 2013, 00:39

As vrea sa intreb "oamenii" care tot caraie la orice rezultat al Stelei: ce rezultate ar trebui sa aiba meciurile Stelei ca sa nu mai existe suspiciuni?? Daca bate (indiferent daca adversarul este bun sau slab) a fost blat. De ce ai face blat cu o echipa pe care oricum o bati? De ce ar face blat cu tine o echipa care iti este adversar direct la acelasi obiectiv?? Daca ia bataie, "pai asta e campioana, pisa-ne-am pe ea de echipa, campioana pu*ii". Cred mai mult ca unii dintre voi injurati si aruncati cu defecatii in altii, ca merita sau nu, pentru ca va place, aveti in sange asta. Probabil mergeti la meciuri doar ca sa injurati, fara sa va intereseze jocul.

danyun
danyun  •  28 Mai 2013, 22:54

E jale1Nu mai e Craiova,Timisoara,Rapid!Nebunilor,avem nevoie de echipele astea,sa avem un campionat puternic!Cine dracu investeste la damila,concordia,botosani!Si pt Steaua ar fi bine,doar avand adversari puternici poti deveni mai bun!

daveroirl
daveroirl  •  28 Mai 2013, 22:02

pai ...campioni ,meci frumos ,goluri multe ,nu stiu ce cauta p-aci tantalaii frustrati !

Vezi toate comentariile (220)
Comentează