FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - STEAUA

VIDEO+FOTO Steliștii i-au adus un ultim omagiu lui Prodan, pe teren și în tribune la Chiajna. Tricouri speciale: ”Rămas bun, fratele nostru!”

Foto: Raed Krishan +13   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 18:14

Jucătorii Stelei au ieșit pe teren în deplasarea de la Concordia Chiajna cu tricouri speciale în memoria lui Daniel Prodan, care a murit miercuri seară la doar 44 de ani.

Tricourile purtate de elevii lui Laurențiu Reghecampf peste echipamentul de joc erau negre, iar pe față era o poză cu Daniel Prodan în acțiune, de pe vremea când era la Steaua. Pe spate era trecut numărul 6, cel pe care-l purta Prodan la formația roș-albastră.

Jucătorii vicecampioanei au ieșit pe teren și cu un mesaj pe care era scris: ”Rămas bun, fratele nostru!”

Înaintea partidei s-a ținut un moment de reculegere în memoria fostului fotbalist, așa cum s-a întâmplat în toate celelalte partide din această etapă din Liga 1.

Cei aproximativ 100 de suporteri steliști prezenți la partidă au afișat mai multe mesaje cu numele fostului mare internațional și un altul mai mare pe care era trecut: " Didi Prodan, în memoria noastră vei fi nemuritor!"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
819602521427859
Stancu Florin  •  20 Noiembrie 2016, 07:18

Care frate? Prodan a avut coloana el s-a delimitat tot timpul de clona , nu- l mai murdariti cu apelativele astea.

gigelos
gigelos  •  19 Noiembrie 2016, 22:49

Cred ca au fost foarte emotionati de decesul fratelui lor . Baieti simtitori , plangaciosi , au jucat cu batista la sort . Si antrenorul foarte bun . Stau 24 din 24 cu petardele astea apoi se iau de Daum ca nu-i invata fotbal in doua zile . Asa e Pandurule ? Interesant

para.para
para.para  •  19 Noiembrie 2016, 22:34

Ce ciudat, chiar ca e surpriza de proportii ca angajatii de la tabloid au pus doar acest articol despre Didi. Probabil inca sunt la masa, la pomana, au ajuns la sarmale. De maine incepe show-ul mediatic pentru rating, ce-a fost, cum a fost, cand a fost, care a fost. Asta e presa de Dambovita, cat esti vedeta in viata nu prea te baga in seama mai ales cand gheorghe plateste ca sa fie promovat, dar dupa inmormantare si din lipsa de idei, de stiri si de profesionalism imediat isi aduc aminte de tine. Averea, averea.... poporul roman nu poate merge la vot pana nu afla averea pe care a lasato Didi. ghesp se-aude la voi?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează