FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - VIITORUL 0-1

VIDEO Furaţi, dar norocoşi » Viitorul nu a primit iar penalty, dar a reuşit să învingă Vasluiul cu 1-0

Articol de - Publicat sambata, 05 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 05 aprilie 2014 00:01

Partida de la Vaslui a început cu o nouă eroare gravă de arbitraj. Arbitrul craiovean Găman nu a dictat un penalty clar, în minutul 3, la o tragere grosolană de tricou, a vasluianului Ortiz asupra lui Mitrea.


Nedreptatea nu le-a luat motivaţia celor de la Viitorul, care au fost mai activi, au presat, şi au pus în pericol poarta Vasluiului. Elevii lui Vintilă puteau deschide scorul în minutul 9, prin Tănase, dar acesta a trimis mingea, cu capul în plasa laterală.
Repriza a doua debutează iar cu o fază controversată în careul vasluienilor. La un corner executat de Dică, Madson respinge mingea din careu cu mîna, dar Găman nu a acordat iar nimic.

Click aici pentru VIDEO!

Puştii lui Vintilă nu au noroc la arbitrii, dar au cu fundaşii adverşi. Cu 5 minute înainte de final mingea este lobată peste apărarea vasluiană şi ajunge la Tănase, ţinut în joc de Celeban. Acesta nu a ratat ocazia şi a marcat golul din 10 metri unei victorii mari în lupta pentru evitarea retrogradării.

"Mă bucur că am marcat, dar mai mult mă bucur că am cîştigat. Sînt trei puncte foarte importante"
Florin Tănase, mijlocaş Viitorul

611803-caseta-viitorul.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
vasilecovaciu
vasilecovaciu  •  05 Aprilie 2014, 17:39

Hagi,Hagi hagi....incet te transformi dintr-un rege intr-un mascarici dezolant si sinistru. Iar pt vasluieni : sper sa va vina si voua randul sa stati prin liga 2-a vreo 10 ani...

dora
dora  •  05 Aprilie 2014, 13:46

Am scapat de Lapa(giu) si am dat e unul care a privit meciul la tv si a dat notele de elicoper gazdelor...ptr ca daca se termina egal, eventual cu gol primit, toata echipa ar fi avut 6 pe linie...nu 4-5 cum au primit la final...

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  05 Aprilie 2014, 12:42

Auzi ce titlu baga Gesepeaua: "Furati dar norocosi" !!! D-lor,prea ne credeti prosti...chiar credeti ca punem botul la asemenea "glume" ???

Vezi toate comentariile (18)
Comentează