FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - U CLUJ 2-1

VIDEO Gaz Metan şi-a revenit după 3 insuccese consecutive în Liga 1 » SuperBawab

Articol de - Publicat duminica, 30 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 29 septembrie 2012 20:13

Iordanianul a reuşit o "dublă" de senzaţie, iar ”studenţii” au redus din diferenţă în prelungirile meciului prin portughezul Paulinho

CLICK AICI PENTRU FAZE VIDEO!

Paradoxal, Mediaşul a început slab chiar sezonul în care a făcut cele mai multe transferuri. "U" a adus în vară o echipă întreagă, dar suferă teribil în centrul defensivei. În plus, dacă te uiţi la ce atacanţi au "studenţii", poţi spune că Niculescu s-a pripit cînd a decis să se retragă. Prima repriză de la Mediaş a confirmat problemele trupei lui Dulca. Drăghici (19) şi Dinu (22) au irosit două oportunităţi clare: primul a scăpat singur cu Pleşca, dar a tras slab, iar Dinu, aflat într-o poziţie excelentă, a pasat pentru Alex, aflat în ofsaid, în loc să tragă la poartă.

Bawab a trecut apoi lejer de Christou şi l-a lobat pe Balauru (23). "U" a încercat să revină în joc, dar clujenii i-au dat rareori emoţii lui Pleşca. Atunci cînd a fost cazul, la şutul lui Drăghici (63), portarul gazdelor a răspuns cu o intervenţie excelentă. Alex a fost şi el aproape de gol, dar a prins doar bara (72). Tot Bawab a liniştit lucrurile la un corner la care a atacat colţul scurt (76). "Studenţii" au găsit golul, tîrziu însă, dintr-un penalty transformat de Paulinho, iar "U" rămîne la patru puncte de zona retrogradării.

"Toată lumea ştie în ce situaţie dificilă sîntem. Jucătorii sînt neplătiţi, nu au prime. Va fi foarte greu pentru noi dacă nu vom avea liniştea necesară pentru a ne pregăti"
Cristi Dulca, antrenor "U" Cluj

"Sperăm să ne revenim complet cît mai repede, să creştem de la un meci la altul. A fost o partidă dificilă, dar era importantă victoria pentru că nu mai cîştigaserăm de trei meciuri"
Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează