FOTBAL  »  Superliga  »  FOTBALISTUL ANULUI ÎN LITUANIA

VIDEO Giedrius Arlauskis, cel mai bun fotbalist lituanian din 2014 » Ce a spus portarul despre plecarea sa de la Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 05 decembrie 2014 13:16

Giedrius Arlauskis nu i-a convins doar pe stelişti că e un portar valoros, ci şi pe oamenii de fotbal din Lituania, care i-au acordat titlul de jucătorul anului în 2014.
Goalkeeperul a fost în luptă directă pentru cîştigarea trofeului de cel mai bun jucător al anului cu un jucător din liga a doua germană şi cu un altul de la Aalborg.

Astfel, portarul Stelei a acumulat 3001 puncte şi a fost urmat în clasament de Arvydas Novikovas de la Erzgebirge Aue (2843 de puncte) şi de Lukas Spalvis de la Aalborg (946 de puncte).

"Nu m-am gîndit niciodată că aş putea cîştiga acest premiu. Nu urmăresc să obţin trofee personale, dar normal că am fost foarte plăcut surprins", a spus Arlauskis pentru jurnaliştii de la delfi.lt.

Portarul campioanei României a vorbit pentru jurnaliştii baltici şi despre eventuala sa plecare de la Steaua.

"E dificil să plec în iarnă, Steaua nu vrea să mă lase să mă transfer pînă la vară. Ei îşi doresc să rămîn acolo, dar voi aştepta sfîrşitul sezonului, apoi vom vedea ce se va întîmpla. Probabil că o mutare se va întîmpla la vară", a mai adăugat Arlauskis.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
secundul
secundul  •  05 Decembrie 2014, 17:03

Bravo, Arla!

skrilla
skrilla  •  05 Decembrie 2014, 15:56
Postat de stelistu.batran pe 05 Decembrie 2014, 13:24

Portar bun, dar sa nu exageram: bun-bunicel si cam atat. Spre deosebire de Tatarusanu NU A APARAT NICI MACAR 1(UN) 11m. Recapitulam: Spupercupa + Ludogoret + campionat = ZERO lovituri de penalty aparate !!! ATI INTELES ACUM, DAAA? Bye-bye Arlauskis.

Spre deosebire de Tatarusanu, cand iese la centrari, Arlauskis nu iese ca si la cules fluturi.Faptul ca nu a aparat nici un penalty, nu are absolut nici o relevanta.Hai sa iti mai spun un lucru: Tatarusanu este cotat la 3 milioane euro, in conditiile in care este legitimat la o echipa precum Fiorentina, intr-un campionat din primele 5 europene, iar Arlaskis este cotat cu un milion mai putin, in conditiile in care este legitimat la o echipa care valoreaza cat Cuadrado, coechipierul lui Tatarusanu.Cred ca asta spune foarte multe in privinta unei comparatii intre cei doi.

gesepistii
gesepistii  •  05 Decembrie 2014, 13:51

Penaltiurile nu sunt pe lista lui de calitati, dar in rest f bun, un portar care iti da siguranta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează