FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREŞ - GAZ METAN MEDIAŞ 2-0

VIDEO HORA bucuriei » Spectacol şi goluri frumoase în ASA - Gaz Metan 2-0. Mureşenii urcă pe podium

Articol de - Publicat sambata, 08 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 noiembrie 2014 22:58

Mureşenii au sărbătorit aseară 50 de ani de existenţă prin victoria în faţa Gazului, spectacolul fiind asigurat de Ioan Hora printr-o execuţie de excepţie.

Mureşenii, cu Ladislau Boloni, Miodrag Belodedici, dar şi suspendaţii N'Doye şi Mureşan în tribune, au avut ieri toate motivele posibile pentru a se bucura. Clubul a sărbătorit 50 de ani de existenţă, echipa a cîştigat fără probleme în faţa Gazului şi a ajuns la 5 meciuri fără înfrîngere în Liga 1.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Primul gol a venit foarte repede, în minutul 8, cînd tînărul Claudiu Bumba a bifat o simplă formalitate din interiorul careului mic, după o centrare foarte bună a fundaşului Sepsi. Pe tot parcursul jocului, elevii lui Dulca au jucat steril, s-au agitat mult, dar degeaba.

Jocul ofensiv şi spectaculos al elevilor lui Cristi Pustai a fost încununat printr-o execuţie senzaţională a lui Hora. Mijlocaşul lui ASA a şutat puternic din 20 de metri, direct în vinclul porţii apărate de Buchta, execuţia semănînd cu golul de acum două zile al lui De Amorim, care a egalat-o pe Celtic, în Europa League.

"Am întîlnit o echipă mult mai bună decît noi, am făcut nişte greşeli incredibile la goluri. Nu se poate, la acest nivel, să apară astfel de gafe! Situaţia noastră din clasament este foarte îngrijorătoare" ( Cristi Dulca, antrenor Gaz Metan Mediaş)

"Sîntem pe podium, dar trebuie să rămînem cu picioarele pe pămînt. Urmează o mică vacanţă înainte de alte patru meciuri la fel de importante, care probabil vor stabili ierarhia turului" (Cristian Pustai, antrenor ASA Tg. Mureş)

640735-asa-gaz-metan-2-0.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  08 Noiembrie 2014, 12:20

asa prinde europenele

Vezi toate comentariile (1)
Comentează