FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DUNFERMLINE 4-1

VIDEO Iertat! » Deşi a lipsit din primele două cantonamente, Rui Duarte a jucat cu Dunfermline

Rui Duarte a revenit la Rapid după 29 de zile de absenţă
Rui Duarte a revenit la Rapid după 29 de zile de absenţă

Articol de - Publicat vineri, 15 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 15 iulie 2011 09:57

Deşi Duarte a ratat aproape toată pregătirea, Lucescu jr. a mizat aseară pe portughez în ultimul meci de pregătire înaintea noului sezon care începe pe 22 iulie. În prima etapă Rapid întîlneşte pe Vaslui, în Regie.

VEZI AICI VIDEO CU REZUMATUL RAPID-DUNFERMLINE 4-1
Răzvan Lucescu pare că l-a iertat pe Rui Duarte (30 de ani) pentru escapada sa din această vară. Chiar dacă portughezul a prins doar două zile de antrenamente, el a fost trimis pe teren în amicalul cu scoţienii de la Dunfermline, formaţie nou-promovată în prima ligă. Duarte i-a luat locul lui Creţu în minutul 63 şi, cu toate că are cîteva kilograme în plus, nu s-a făcut deloc de rîs. S-a achitat bine de sarcinile defensive şi a încercat să ajute şi ofensiva.

A debutat Teixeira
Ce-i drept, nici adversarul de ieri nu le-a pus mari probleme giuleştenilor. Balul a fost deschis de Herea, care a marcat din penalty-ul dictat pentru un henţ. Apoi, Deac l-a găsit perfect pe Grigorie, care a dublat avantajul. După pauză, Burcă a dus scorul la 3-0 în urma unei lovituri libere executate de acelaşi Grigorie. Teixeira, aflat la primul meci în tricoul vişiniu, putea marca şi el, dar nu a profitat de cele două ocazii pe care şi le-a creat. A făcut-o Apostol cu o execuţie de excepţie! Înainte, scoţienii reuşiseră golul de onoare, la o fază în care Straton a fost învins în doi timpi. A fost ultimul test al verii, giuleştenii urmînd să ajungă diseară la Bucureşti.


Rapid - Dunfermline (Scoţia, I) 4-1
Au marcat: Herea (34 pen), Grigorie (37), Burcă (59), I. Apostol (88)
Rapid: D. Coman (C. Straton, 68) - V. Creţu (Rui Duarte, 63), Marcos Antonio, Burcă, Ezequias (Bozovici, 68) - Grigorie (I. Apostol, 68), N. Grigore (Alexa, 68), Herea (Teixeira, 68) - Deac (Surdu, 55), Pancu (Cassio, 68), Sburlea (M. Roman, 55)
Antrenor: Răzvan Lucescu

VEZI AICI CUM S-A DESFĂŞURAT MECIUL RAPID DUNFERMLINE 4-1

Şumi: "Îi vreau pe Lazăr şi Bornescu!"
Noul antrenor al grecilor de la Kavala, Marius Şumudică, a confirmat că vrea să-i ia cu el pe Costin Lazăr (30 de ani) şi Mircea Bornescu (31 de ani), foştii săi elevi de cînd a lucrat în Giuleşti. "I-aş vrea din tot sufletul pe cei doi, am vorbit şi cu conducerea clubului, să vedem dacă reuşim să-i luăm. Sînt doi fotbalişti valoroşi, cu care mi-aş dori să lucrez", a spus Şumi. Ambii sînt liberi de contract după ce şi-au încheiat conturile cu Rapid. Fostul căpitan al rapidiştilor, Lazăr, a comentat: "Aştept telefonul lui Şumudică, mai multe nu spun deocamdată!".

"Cu mine cum rămîne?"
Marius Constantin nu ştie care va fi viitorul său. Fundaşul se antrenează în continuare cu echipa a doua a clubului şi spune că aşteaptă un semn din partea conducerii. "Eu mă pregătesc cu Rapid II, n-am nici o ofertă, din ce ştiu eu. Cu mine n-a vorbit nimeni, nici şefii nu m-au mai contactat. Sper să mă vrea şi pe mine cineva, n-aş vrea să rămîn să joc în Liga a 3-a!", a spus stoperul de 26 de ani. Acesta a fost pedepsit după ce în primăvară a avut un conflict cu Şumudică. Fostul tehnician a spus zilele trecute: "A fost aşteptat la cotitură, regret că am fost implicat. Păcat de el!".

Glauber, ultimul transfer!
Preşedintele Dinu Gheorghe a reuşit ieri să-l convingă pe Glauber Berti (27 de ani) să semneze un nou contract cu Rapidul. Stoperul brazilian va îmbrăca tricoul vişiniu pentru încă două sezoane şi va avea un salariu anual de 180.000 de euro! "Ne-am înţeles, în următoare zile se va întoarce la echipă şi va intra în programul de pregătire. În acest moment avem dubluri pe toate posturile, deci putem spune că lotul e complet", a spus "Vamă".

Dragomir, contrazis de "Vamă"
Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a anunţat la GSP TV că alb-vişiniii vor evolua, începînd din acest sezon, pe Naţional Arena: "S-a semnat contractul, sută la sută Rapidul va pleca din Giuleşti". Acesta a fost însă contrazis de preşedintele Dinu Gheorghe: "N-am semnat nimic! Noi vrem să rămînem în Giuleşti, altfel riscăm să ne pierdem identitatea". Rapid a fost alungată din Grant după ce conducerea CS Rapid, cea care administrează stadionul "Valentin Stănescu", a decis să rezilieze unilateral contractul, din cauza datoriilor.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
maciu19
maciu19  •  15 Iulie 2011, 15:52

ce frumos a fost golul 4..pfai

ionnis
ionnis  •  15 Iulie 2011, 11:15

ce profesionist e razvan:)) ala vine dupa o luna si se pregateste 2 zile si ia locul celorlalti, ce exempludai tu razvane? ca esti iertator:))

tatyfery1
tatyfery1  •  15 Iulie 2011, 10:04

Ma nene omul asta e fotbalist!!!M-am uitat atent la meci si cand am vazut ce pase da,cum loveste mingea ce stopuri face cum se uita pe teren!! E SMECHER RAU!FORZA RAPID!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează