FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI - CSU CRAIOVA

VIDEO Ieșirea din tunel » CSM Poli Iași a pus punct seriei negre: victorie cu CSU Craiova, 2-1

Alex Ciucur, 26 de ani, a ajuns la 3 reușite stagionale: două în Liga 1 și una în preliminariile Europa League
Alex Ciucur, 26 de ani, a ajuns la 3 reușite stagionale: două în Liga 1 și una în preliminariile Europa League

Articol de - Publicat sambata, 26 noiembrie 2016 00:00

Cu un lot decimat, Poli Iași a pus punct seriei negre din ultimele șapte etape.

De la plecarea lui Nicolo Napoli din Copou, relația privilegiată pe care Poli o avea cu Zeița Fortuna nu numai că s-a rupt, dar a fost înlocuită de o logodnă solidă cu Zeul Ghinionului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Transformându-se dintr-una din cele mai stabile echipe într-una care are conturile blocate, cu un singur punct obținut în șapte meciuri, Iașiul a ajuns cu lotul decimat.

Astfel, duelul de aseară a fost abordat cu 3 juniori în lot din cauza celor 9 indisponibilități, 5 apărute de la precedentul meci. Drept urmare, oltenii au urcat în Copou deciși să câștige și s-o ajungă pe Steaua.

Startul a fost contrar așteptărilor. Ciucur a deschis scorul rapid, iar oaspeții au avut o singură ocazie clară până aproape de pauză, în minutul 15, când Rocha, din careul mic, l-a luat la țintă pe Grahovac.

Portarul Iașiului a avut mai mult de lucru din cauza coechipierilor, sârbul salvându-i pe Crețu (28) și Bosoi (34), care au fost la un pas de autogol. La odihnă s-a intrat pe picior de egalitate pentru că Băluță a găsit drumul spre gol în penultimul minut al actului întâi: 1-1!

Universitatea nu a profitat de injecția de moral și a căzut, surprinzător, în actul secund. Gazdele au profitat, au făcut uitată dominarea craiovenilor din prima repriză și au concretizat superioritatea în minutul 71, când Bole a transformat un penalty care a echivalat cu ieșirea Politehnicii din tunel.

"Am meritat victoria după dăruirea exemplară a jucătorilor mei. Cu atât este mai dulce victoria când este obținută cu juniori și foarte multe absențe în lot"
Eugen Neagoe, antrenor Poli Iași

"Nicio secundă nu m-am gândit să renunț. Chiar dacă echipa s-a împrumutat pentru a face deplasarea la Constanța, jucătorii se comportă exemplar și nu s-a pus problema de vreun protest"
Eugen Neagoe, antrenor Poli Iași

"Au avut nevoie de mine, iar eu am revenit, sper să joc și de acum încolo. Iașiul este o forță în Liga 1, iar acum au arătat-o"
Alexandru Mateiu, mijlocaș CSU Craiova

"Cred că a fost acordat foarte ușor penalty-ul din care s-a făcut 2-1"
Alexandru Băluță, mijlocaș CSU Craiova

"Să nu înscrii de la un metru-doi de lângă linia porții? Și ce ocazii am avut?! După ce că nu înscriem, mai faci și penalty? A fost clar penalty!"
Gheorghe Mulțescu, antrenor CSU Craiova

"Mateiu a fost suspendat pentru indisciplină, vicii a la Tamaș. Acum a revenit pentru că și-a ispășit pedeapsa, nu puteam să îl ținem așa la infinit"
Gheorghe Mulțescu, antrenor CSU Craiova

poli iasi csu craiova 2 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
alex_777
alex_777  •  26 Noiembrie 2016, 21:53

Eu sper sa ne revenim urmatorul meci trebuie sa facem golaveraj!!!

sultanamama
sultanamama  •  26 Noiembrie 2016, 14:28

Rambe 5 - pentru ce - a fost răsplătit de cronicarul local pentru că a ratat de toate pozițiile ?

sakamoto
sakamoto  •  26 Noiembrie 2016, 11:44

Regeknack afirma, referindu-se la fotbalistii olteni:nu pot cistiga campionatul, doar cu hei-rup, trebuie valoare...Problema reala este ca cei de la craiova, n-au Kapre care sa le ofere puncte, trebuie sa lupte din rasputeri, cu adversari, care mor pe teren. Chiar daca arbitrii ii mai ajuta pe oltenashi-pupilii psd-diferentza o fac Kapritzele...Traim vremuri grele!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close