FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CS U CRAIOVA 2-1

VIDEO Neagoe, primul succes pe banca Iaşiului, 2-1 cu Craiova! Oltenii ratează din nou şansa de a egala Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2016 22:26

Poli Iași a învins pe teren propriu CS U Craiova, scor 2-1, în etapa a 17-a a Ligii 1

Poli Iași - CS U Craiova 2-1
Au marcat:
Ciucur '4, Bole '72 (pen.)/Băluţă '44
VIDEO  / TEXT

Poli Iaşi a deschis rapid scorul, după doar patru minute, când Ciucur a exepediat un şut imparabil de la marginea careului.

Prima mare ocazie a celor de la CS U Craiova a venit după un sfert de oră de joc, însă Nuno Rocha a ratat incredibil din faţa porţii.

Oltenii au fost mai periculoşi, iar cu un minut înainte de pauză au reuşit egalarea, când Băluţă l-a învins pe Grahovac cu o execuţie de excepţie, de la marginea careului.

Ieşenii au trecut din nou în avantaj cu 20 de minute înainte de final. Popov l-a faultat în careu pe Creţu, iar Cristi Balaj a dictat penalty. Bole a transformat cu siguranţă şi a adus ce-a de-a patra victorie moldovenilor.

De cealaltă parte, CS U Craiova este la a doua înfrângere consecutivă şi ratează şansa de a egala Steaua la punctaj.

Echipele de start:

CSM Poli Iasi: Grahovac - Bosoi, Mihalache, Frasinescu, Sato - Alexandru Ciucur, Alexandru Cretu, Badic - Bole, Adrian Moldovan, Vasile Gheorghe
Rezerve: Hotoboc - Ciucă, Ţigănaşu, Dănălae, Dodan, Piccioni, Sarici
Antrenor: Eugen Neagoe

CS U Craiova: Calancea - Briceag, Acka, Popov, Vătăjelu - Al. Băluţă, Zlatinski, Nicuşor Bancu - Andrei Ivan, Măzarache, Nuno Rocha
Rezerve: Popescu, Surugiu, Vladoiu, Kelic, Rambe, Petre, Mateiu
Antrenor: Gheorghe Multescu

 

 

 
 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (71)
observator_federal
observator_federal  •  25 Noiembrie 2016, 23:24
Postat de tonyys pe 25 Noiembrie 2016, 23:03

Steaua ar trebui sa ia un avans de cel putin 8-9 pct la finalul sezonului regulat. In play-off,la fel ca sezonul trecut, se va face o coalitie anti-Steaua care va incerca sa faca campiona pe oricine in afara Stelei.

Pai asa cum a jucat pana acum, FCSB merita sa ia campionatul? Sau nu conteaza cum joci, importante sunt - vorba lui Reghe - punctele... Punctele pe care, in caz ca nu le castiga FCSB, atunci trebuie sa le piarda contracandidatele!

observator_federal
observator_federal  •  25 Noiembrie 2016, 23:15

Or fi hoti? Bai, dar chiar toti? Balas a actionat rapid, cu determinare, intr-o faza care nu mai putea avea nicio finalizare... asta in timp ce alte multe faze le-a lasat "sa curga", lasand jocul liber (maniera moderna de arbitraj, cica). Ei si uite-asa, cu penalty dupa penalty contra Craiovei (unul chiar in meciul direct cu FCSB), marea echipa FCSB se distanteaza in fruntea clasamentului. Bravo Gigi, esti cel mai baiat dastept!

gannicus2014
gannicus2014  •  25 Noiembrie 2016, 23:04

Eu, Lorin Fortuna, combatant ezoteric complet si corect definit din punct de vedere ezoteric prin rangul ezoteric precum si prin dinstinctiile ezoterice care mi-au fost conferite de catre conducatori supremi abilitati, blestem ezoteric la nivelul maxim posibil la care-mi dau dreptul rangul si distinctiile ezoterice care mi-au fost conferite mentionate anterior, blestem fara sfarsit temporal, in mod direct, impotriva fiintei colective, superioare de tip civilizatie virtuala numita civilizatia virtuala arahnidica tarantulara androgina, neagra, emotional agresionala civilizational condusa la nivel de conducatori suprem de catre fiinta superioara androgina alcatuita din fiinta individuala superioara de gen masculin numita ALPIN si fiinta individual superioara de gen feminin numita NEBRASKA pt raul existential comis impotriva gruparii de civilizatii virtuale de tip gorilian individual neagresionala civilizational si autentic bastinase in cadrul lumilor planetare ale planetelor a carei lume planetara medie sunt integrate existential cu precizarea ca raul existential pt care ii blestem a fost comisa pe forumul gsp in perioada temporala specifica calendarului planetar cuprinsa intre data de inceput in care s-a dat in functiune oficial prima baza civilizationala planetara in cadrul zonei existentiale a planetei in a carei lume planetara medie sunt integrat existential ... RIP Lorin Fortuna

Vezi toate comentariile (71)
Comentează