FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL 2-1

VIDEO Împrospătaţi de Apa Sîmbetei » CFR Cluj a reuşit prima victorie din acest sezon, 2-1 împotriva Viitorului

Articol de - Publicat duminica, 11 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 11 august 2013 08:46

Contrar legendelor româneşti, furtuna abătută aseară asupra Clujului a adus toate cele trei puncte în Gruia: abia a doua victorie a "feroviarilor" "acasă" în 2013! Batin a fost MVP, cu două goluri.

Pe o ploaie cu iz nordic, CFR-ul a părut o navă vikingă în căutarea unor teritorii neatinse. Cu mateloţi de elită, o tripletă ofensivă Kapetanos - Batin - Fl. Costea, meciul a început viu. Voiculeţ (10) şi Gavra (12) au irosit cîte o ocazie fiecare, întrecuţi însă de Benzar, şut în Felgueiras din postură unu la unu (15).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Navigatorii mutaţi de la Constanţa la Chiajna arătau că le prieşte şi briza lacului Morii de lîngă comuna ilfoveană, nu doar aerul rece al Mării Negre. Au fost liniştiţi pentru moment de Batin, căpitanul ofensivei clujene: cursă excelentă, cu finalizare decisivă pe lîngă Vîtcă (35)!

Victoria lui Batin
La reluare, Gavra a părut că va evita naufragiul: a văzut pămîntul cu o execuţie frumoasă, din întoarcere, însă în urma unui ofsaid: 1-1 (51)! Momentul a fost resimţit de clujeni, care au primit însă un ajutor nesperat: Vîtcă s-a bîlbîit penibil în careu şi l-a faultat pe Kapetanos la o fază banală.

Penalty şi roşu (67)! Intrat în poartă, Buzbuchi a scos penalty-ul lui Deac. Bucuria a fost scurtă: în cinci minute, Batin a reuşit dubla şi a făcut descoperirea demnă de un viking: primele trei puncte din acest sezon!

5 remize, 5 înfrîngeri şi o singură victorie avea CFR Cluj în 2013 pe teren propriu

582264-cfr-viitorul-2-1.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
daniaania
daniaania  •  11 August 2013, 10:44

inca jocul sufera..iar jucatorii pierd mingea usor, nu mi-au placut spectatorii nostrii ca l-au fluierat pe Deac la penalyul rata, nu merita asta este un jucator serios si joaca cu suflet..In rest asteptam ca Grig sa continuie asltaul contra unor jucatori blazati, si sa ii antreneze mai mult la jocul cu mingea, astept o noua revigorare .

tepes1980
tepes1980  •  11 August 2013, 09:55

Sper sa se schimbe mai multe la echipa, nu numai antrenorul!!!

submarina
submarina  •  11 August 2013, 09:29

frumos gol a inscris batin

Vezi toate comentariile (6)
Comentează