FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII 3-2

VIDEO Inspiraţie A1 » Flavius Stoican a mutat norocos, iar Dinamo a luat toate cele 3 puncte din meciul cu Pandurii: 3-2

Bilinski (dreapta) a marcat al 6-lea gol al său în acest campionat
Bilinski (dreapta) a marcat al 6-lea gol al său în acest campionat

Articol de - Publicat luni, 27 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 26 octombrie 2014 23:15

Dinamo a cîştigat în prelungiri după ce Rotariu şi Bilinski, fotbalişti trimişi pe gazon de Stoican în repriza secundă, au marcat.

Atmosferă siberiană în Ştefan cel Mare aseară. Frig, zăpadă şi lume puţină! Au fost doar aproximativ 1.000 de suporteri, cu indulgenţă şi cu cei de la geamurile Spitalului de Urgenţă. Meciul a debutat însă furibund şi după doar 6 minute Alexe a deschis scorul, după ce Steliano Filip l-a lăsat singur cu portarul.

VIDEO: Vezi AICI golurile!

Gorjenii au replicat repede şi tăios, iar Mihai Roman l-a imitat pe fostul fotbalist de la Sassuolo şi tabela arăta 1-1. Grigoraş a revenit la planul iniţial, adică atenţie în defensivă şi miza pe contraatac. Construcţia dinamoviştilor a suferit, dar benzile şi-au făcut datoria. Alb-roşiii au mai ajuns la poartă de cîteva ori, dar Matei şi Lazăr au irosit şanse bune.

Roman, dresorul de "cîini"
Repriza secundă a început sub acelaşi scenariu şi acelaşi Matei a fost la cîţiva centimetri de a marca (48). A făcut-o însă tot Mihai Roman, aducînd-o pe Pandurii în avantaj după o gafă a lui Grecu şi după ce l-a ridiculizat pe Durimel (50).

Stoican n-a mai aşteptat şi a schimbat. L-a scos pe stoperul francez şi a aruncat pe teren arma secretă, polonezul Bilinski. Apoi, şi pe Rotariu, iar acesta a adus egalarea la doar cîteva secunde după ce intrase pe gazon (60). 2-2! Dinamo a rămas sus şi a continuat să preseze, iar Matei a arătat încă o dată că nu e într-o zi inspirată, şutînd în Gliwa din 10 metri (76).

Grigoraş, cel mai ghinionist din oraş
Şi cînd meciul părea că se îndreaptă spre un rezultat de egalitate, Bilinski a lovit. A marcat în al doilea minut de prelungiri, punîndu-i în genunchi pe gorjeni. Totuşi, aceştia puteau lua un punct pînă la urmă, însă Marc l-a blocat pe Predescu, iar Momcilovici a şters bara cu o lovitură de cap la ultima fază a meciului.

"Îmi plac arbitrii români, sînt simpatici foc. Am întrebat de ce nu mi-au dat penalty în minutul 77 şi mi-au răspuns: «Aţi condus de două ori, de ce n-aţi cîştigat?» sau «De ce n-aţi dat gol din ocaziile pe care vi le-aţi creat?»" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

"Am întîlnit o echipă care joacă fotbal, d-asta a ieşit un meci frumos. Păcat că spectatorii au cam lipsit, iar unii dintre cei prezenţi ne-au criticat pe durata partidei. Pe mine nu mă afectează acest lucru" ( Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

639204-dinamo-pandurii-3-2.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Iordănescu la meci
Noul selecţioner al României, Anghel Iordănescu, a fost aseară prezent în tribuna oficială, vizionînd meciul alături de Cornel Dinu şi de Ionel Dănciulescu. În spatele "tridentului" era golgeterul absolut al primei divizii, Dudu Georgescu.

Pandurii au cerut penalty
În minutul 77, gorjenii au solicitat o lovitură de pedeapsă după un duel în careu între Boubacar şi Predescu. Mijlocaşul oaspeţilor avea mingea în poziţie centrală, la 14 metri, şi se pregătea să şuteze la poartă, iar închizătorul dinamovist l-a atins cu genunchiul în piciorul drept şi fotbalistul de la Pandurii a căzut. Arbitrul Cătălin Popa a lăsat jocul să continue. Reluările Look TV au arătat că a existat contact între cei doi, dar fără intensitate.

Nu l-au luat, le-a dat gol
Mihai Roman II, 22 de ani, a înscris aseară în poarta "cîinilor", dar vîrful Pandurilor ar fi putut fi jucătorul lui Dinamo, nu adversar! La finele anului 2013, fotbalistul a fost propus roş-albilor, care au părut interesaţi în primă fază. Tranzacţia a picat însă, motivîndu-se că fotbalistul venea după o perioadă în care a fost accidentat.

Fai, "roşu" pentru Steaua
În minutul 53, dinamovistul Colins Fai a încasat cartonaş galben, al 4-lea din acest sezon, şi a devenit indisponibil pentru derby-ul cu Steaua, programat în etapa viitoare, vineri, de la ora 20:30. Totuşi, camerunezul a mai încasat intenţionat un "galben" în minutele de prelungiri pentru a deveni suspendat în partida din Cupa României, cînd Dinamo o va întîlni pe CS Mioveni, şi astfel va putea evolua împotriva roş-albaştrilor.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (16)
tandd
tandd  •  27 Octombrie 2014, 16:28
Postat de unico_biancorossi pe 27 Octombrie 2014, 13:21

Arbitrul Cătălin Popa a lăsat jocul să continue. Reluările Look TV au arătat că a existat contact între cei doi, dar fără intensitate. __ exact asta am vazut si eu pe teren, la reluari, dupa meci, si este evident ca ala nu e penalty nici in visele cu horses ale Imparatesei Maria Teresa. il atinge involuntar si imperceptibil, coincidenta face ca ala sa alunece fix cateva nanosecunde mai tarziu si sa cada in cur ca un bambilic demontabil. penalty ? no way, nici Maria Teresa nu ar fi dus... cavalul la gura..))

te iei dupa astia care zic de penalty???ala e doar un motiv de penalty,adica epenalty doar daca te uiti ce frumos a cazut si cam atat.Arbitrul cred ca fluierat mai mult decat onorabil la meciul asta.Si ptr aia care tipa pe aici ,dinamo e vinovata ca v-a facut kovacs ca la usa cortului la tg mures???cand tipam si noi cu acelasi kovacs la centru intr-un meci cu vaslui cand ne-a facut cam la fel ca voua la tg mures radeati,roata se intoarce.Kovacs e un ..beeep de arbitru,e clar ca are valoare dar fluiera dupa cum canta altii si e sigur ca nu dupa cum canta negoita ,io zic sa mai cautati ca voi nu va bateti cu dinamo la campionat ci cu altele mai influente

zecs93
zecs93  •  27 Octombrie 2014, 16:05
Postat de florinch pe 27 Octombrie 2014, 13:51

Si cam cine ar fi "good coach" dupa parerea ta mai "expertule"? Din comentariul tau rezulta ca tu esti unul dintre "istetii" care i-au cerut demisia lui Stoican in meciul de aseara. Spune-mi si mie Guardiola ar fi bun sa vina antrenor la Dinamo sau si ala e slab in acceptiunea "desteptilor" din galerie? Eu sunt de perere ca Stoican a reusit sa faca sa trosneasca (si chiar sa trosneasca bine) rahatul pe care i l-au pus la dispozitie Negoita si Anghelache. Asa ca lasa-l tu sa-si faca treaba, iar daca nu-ti place tie cum antreneaza stai acasa, nu te obliga nimeni sa vii pe stadion (daca vii). Eu stiu ca toata lumea se pricepe la fotbal si la politica dar

un antrenor mare face rezultate cu materialul clientului, dar nu numai rezultatele te fac un antrenor mare, ci si jocul prestat de echipa ta dar si schimbarile pe care le face, ceea ce la Stoican aceste 2 lucruri lipsesc cu desavarsire, daia vrem un antrenor nou, nu o manta de vreme rea ca ne-am saturat, m-am saturat ca la inceputu fiecarui meci sa jucam in 9 oameni plus sa ne domine orice fel de adversar, pai cred ca si daca jucam contra unor copii de generala ne dominau pustii fara drept de apel !!!

zecs93
zecs93  •  27 Octombrie 2014, 16:01
Postat de florinch pe 27 Octombrie 2014, 13:51

Si cam cine ar fi "good coach" dupa parerea ta mai "expertule"? Din comentariul tau rezulta ca tu esti unul dintre "istetii" care i-au cerut demisia lui Stoican in meciul de aseara. Spune-mi si mie Guardiola ar fi bun sa vina antrenor la Dinamo sau si ala e slab in acceptiunea "desteptilor" din galerie? Eu sunt de perere ca Stoican a reusit sa faca sa trosneasca (si chiar sa trosneasca bine) rahatul pe care i l-au pus la dispozitie Negoita si Anghelache. Asa ca lasa-l tu sa-si faca treaba, iar daca nu-ti place tie cum antreneaza stai acasa, nu te obliga nimeni sa vii pe stadion (daca vii). Eu stiu ca toata lumea se pricepe la fotbal si la politica dar

inseamna ca ti-e iti place ce joaca Dinamo mah florine ??? m-am mai luat de unu aseara ca tot asa ne spunea, ce draku strigati demisia, pe cine vreti, baaah prostilor, pai voi nu vedeti ca nu se vede nici o idee de joc din partea marelui antrenor care a retrogradat 2 echipe din diviza B in divizia C, ce draq vorbim noi aici, Mircea Rednic a spus ca ar antrena si gratis la Dinamo dar nu la cautat nimeni de la club, zicea ca are o datorie morala fata de suporteri si de catre club pentru ca la ultimu mandat am fost aproape sa intram in Grupele UCL cand ne-au eliminat cu ghinion Lazio !!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează