FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CSMS IAȘI 2-0

VIDEO Ivan năprasnic » CSU Craiova a legat a doua victorie la rînd, 2-0 cu CSMS Iași

Jucătorii ambelor echipe s-au speriat de momentul din minutul 50
Jucătorii ambelor echipe s-au speriat de momentul din minutul 50

Articol de - Publicat luni, 14 septembrie 2015 00:00

MVP a fost tînărul din atacul gazdelor, care a înscris golul de 1-0 şi a avut încă trei şanse mari de a puncta. Bawab a dublat avantajul printr-o lovitură liberă bătută perfect.

N-a fost degeaba golgeterul "naţionalei" de juniori, 11 goluri în 2013-2014, indiferent că a fost vorba de U16 sau U17. Andrei Ivan şi-a intrat în rolul de one-man show şi la Craiova, deşi are doar 18 ani.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ieri după-amiază, băiatul din Moreni s-a remarcat încă din minutul şapte. A pus capul la "scurt" după un corner bătut bine de Zlatinski şi l-a bătut pe Grahovac. Apoi s-a închinat şi şi-a sărutat casca de pilier. Înainte, Băluţă şutase pe lîngă, iar CSU anunţa furtuna cu cer senin deasupra.

Apărări subţiri

Replica ieşeană a venit abia în repriza secundă, căci în prima Bălgrădean a avut de lucru doar la un şut al lui Vasile Gheorghe. Cu un plus pentru Viveiros, superpasă.

De cealaltă parte, apărarea haotică a ieşenilor, de la Voicu la Bădic, l-a lăsat descoperit pe Grahovac. Care a ieşit cu faţa curată chiar şi cînd a scăpat mingea în faţă la şutul lui Madson.

După pauză, ocaziile s-au înmulţit, iar CSU s-a subţiat şi ea la nivelul stoperilor.

Bawab clinic

Fără livetext, ambele echipe au ratat minimum 3 şanse clare. Ivan, care şi-a arătat şi viteza, a fost blocat de Grahovac dintr-o cursă spre 2-0 imediat după ce putea dubla avantajul din alt corner.

Dincolo, Golubovici i-a stricat o minge perfectă lui Gheorghe, Achim a scos de pe linie "capul" moale al lui Enescu, Grigorie n-a reuşit nici el mai mult.

Iar Bawab, intrat la mijlocul reprizei, a dublat avantajul dintr-o lovitură liberă bătută perfect. Primul său gol din acest sezon pentru un 2-0 care urcă CSU chiar în "mustaţa" play-off-ului, pe locul 7.

Ciocnire dură

În prima parte a reprizei secunde, Grahovac s-a ciocnit dur, cap în cap, cu fundaşul gazdelor, Kay. Impactul a fost crunt, iar ambii fotbalişti au rămas întinşi pe teren. Medicii au intervenit imediat, după ce colegii celor doi le-au făcut semne agitate. Pînă la urmă, atît internaţionalul din Capul Verde, cît şi atacantul Iaşiului şi-au revenit şi au reintrat pe gazon.

CE A SPUS EMIL SĂNDOI DUPĂ MECI:

  • "A fost una dintre cele mai bune partide de cînd am venit aici împreună cu Sorin Cârţu. Mă bucur că ne apropiem de primele şase locuri"
  • "E şi victoria lui Sorin Cârţu. Locul lui pe bancă va rămîne liber. Aici este şi munca lui, e munca noastră, împreună am realizat tot"
  • "Ivan este un tînăr de mare perspectivă. Azi am avut mulţi jucători care s-au mişcat bine, mai ales în prima repriză"

"Noi am dormit în prima repriză. Sînt mulţumit de partea a doua, cînd am ratat 5-6 ocazii de gol. Nu intră Prunea în teren, jucătorii sînt cei care trebuie să facă diferenţa"
Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iaşi

34 de reuşiteare Bawab în L1: a urcat pe locul 8 în clasamentul all-time al marcatorilor străini, la egalitate cu Hamza

7 goluria primit CSMS Iaşi din faze fixe, cea mai slabă echipă la acest aspect din L1

6 meciuria jucat Ivan în acest sezon: e la primul gol, a scos şi două penalty-uri

csu craiova csms iasi 2 0

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
valu4ever
valu4ever  •  15 Septembrie 2015, 08:03

noroc cu cei din conducere care au insistat cu ivan,ca dupa partea antrenorilor...nu prindea nici banca de rezerve.

de.talie.mondiala
de.talie.mondiala  •  14 Septembrie 2015, 12:09

Craiova ieri a implinit 100 de ani de fotbal oficial. 13 septembrie 1915 primul meci oficial jucat la Craiova, OLTENIA CRAIOVA in prima competitie a tarii. OLTENIA CRAIOVA Centenar FOTBAL 1915-2015 Adevarata echipa. CSU ar trebui sa devina OLTENIA CSU CRAIOVA, si U Craiova a intrerupt istoria timp de 2 ani 2011-2013 prin urmare nu exista nici un fel de continuitate a vrunei echipe craiovene. SINGURA SOLUTIE LOGICA SI MORALA este aparitia unei echipe OLTENIA Universitatea CRAIOVA care sa reuneasca numele OLTENIA din 1915-1947 si CSU din 1948 pana in 2011/ 2013

de.talie.mondiala
de.talie.mondiala  •  14 Septembrie 2015, 12:07

Craiova ieri a implinit 100 de ani de fotbal oficial. 13 septembrie 1915 primul meci oficial jucat la Craiova, OLTENIA CRAIOVA in prima competitie a tarii.vezi si pe net video dedicat centenarului OLTENIA CRAIOVA Centenar FOTBAL 1915-2015

Vezi toate comentariile (3)
Comentează