FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - ASTRA 1-1

VIDEO La pescuit de remize » Astra s-a mulțumit cu un egal în meciul cu CFR Cluj, scor 1-1

Jakolis a marcat o dată, apoi oaspeții au ridicat un baraj defensiv imposibil de depășit // Foto: Raed Krishan (Cluj)
Jakolis a marcat o dată, apoi oaspeții au ridicat un baraj defensiv imposibil de depășit // Foto: Raed Krishan (Cluj)

Articol de - Publicat duminica, 20 septembrie 2015 00:00

Ardelenii au forțat victoria în ultimul sfert de oră, însă jucătorii lui Șumudică s-au baricadat ca la carte.

După execuția din Ștefan cel Mare, "călăii" clujeni păreau să-și continue seria de victorii în Liga 1 după prima jumătate de oră în duelul cu Astra.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Sprint furios al lui Beleck în flancul drept și Jakolis deschide scorul după o pasă excelentă a camerunezului (5): 1-0! CFR anunță o victorie facilă, în fața unei formații dunărene fără idei, dar care prinde viață înainte pauzei. Și după!

Alibec pescuiește într-un acvariu cu un singur pește. Pe lîngă timp, îi trebuie nu mai puțin de cinci șuturi la poarta lui Marc, din toate pozițiile, pînă să-și imortalizeze captura pe tabelă. Și atunci cu ajutorul lui Petrucci, care deviază în proprie poartă o execuție la fel de leneșă (51): 1-1!

Iureș fără izbîndă

Atacantul giurgiuvenilor i-a trezit pe ardeleni, care au chinuit-o pe Astra pînă pe final, declanșînd haos în fața lui Lung jr. Goalkeeperul scoate de lîngă bară execuția lui Lopez (70), pentru ca Stan să trimită în corner după un duel cu patru adversari, scăpați în raid spre poartă.

Oros vrea să returneze favorul lui Petrucci și trece pe lîngă autogol (79), Vitor Bruno aproape de o reușită spectaculoasă (83), însă Astra îmbrățișează egalul precum un boxer tăvălit bine de adversar. Pentru că spre deosebire de box, remiza e posibilă, giurgiuvenii evită cu greu un K.O.

Gol de pe bancă :)

La reușita lui Jakolis din prima parte, crainicul stadionului l-a anunțat marcator pe Voiculeț, aflat pe banca de rezerve. Episodul a fost cu atît mai amuzant cu cît, în momentul în care și-a auzit numele, rezerva CFR-ului s-a mai bucurat încă o dată pentru gol, de data aceasta din postura marcatorului, stîrnind hohote de rîs printre spectatorii de la peluză.

"Am dominat clar, trebuia să ne impunem. Totuși, e un punct care se adaugă în clasament, în fața unei formații care nu a pierdut în deplasare în acest sezon"
Francisc Dican, antrenor CFR

"Un campionat se cîştigă şi cu astfel de meciuri, nu doar cu victorii. E important că am venit după o înfrîngere şi nu am mai pierdut, este un punct mare cîştigat"
Florin Lovin, mijlocaş Astra

"În această săptămînă s-au întîmplat mai multe, dar vor rămîne între noi. Sînt probleme mari cu banii şi nu văd cum s-ar putea rezolva. E posibil ca unii dintre noi să ne depunem memorii pentru a deveni liberi. Vom face asta, cu orice risc! Chiar dacă vom ajunge la echipa a doua!"
Florin Lovin, mijlocaş Astra

"Îl felicit pe Alibec pentru joc, dă gol meci de meci de cînd am luat eu echipa, peste 10-12 goluri, dacă nu mă înşel. Ne-a adus un punct mare"
Marius Şumudică, antrenor Astra

"Contează să prindem play-off-ul, nu să fim pe primul loc pentru că oricum se înjumătăţesc punctele"
Marius Şumudică, antrenor Astra

"La pauză am iscat un mic conflict la vestiare să-i ambiţionez. Am dat cu piciorul într-o sticlă, care a sărit în săracul Boldrin, i-am înrăit"
Marius Şumudică, antrenor Astra

cfr astra 1 1

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
dora
dora  •  20 Septembrie 2015, 14:54

Nu cred ca au vazut tot meciul. C. Lopez de la gazde a avut si el un joc bun si o putea baga in poarta in repriza a doua...da a luat doar 5...

szsebi
szsebi  •  20 Septembrie 2015, 13:05

Deci, Goian a fost catastrofa pe langa Larie si are nota mai buna? Apoi cand au intrat Nouvier s-a schimbat jocul CFR-ului in f bine si el primeste tot nota 5 ca si Paun, cel pe care l-a schimbat? Cei care fac notele urmaresc meciurile? sau dau 5 si 6 la toata lumea din burta si 7-8 pentru marcatori?

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Septembrie 2015, 10:38

*S-a multumit* cu un egal.Sa le para bine ca n-au luat bataie.Au egalat cu noroc ,dupa care au practicat un antifotbal total.Cu trageri de timp ,cu baricadare in aparare.Daca mai dura jocul 5 minute CFR marca.Schimbarile lui Dican s-au dovedit eficiente.Jocul s-a iutit ,au reinceput sa apara ocaziile.Pe mine nu m-a impresionat Astra.Poate un pic Alibec.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează