FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - PANDURII 1-1

VIDEO La primul său gol din carieră, Sipo Bohale nu e deloc modest: "Sînt stilul lui Roberto Carlos"

Articol de - Publicat miercuri, 31 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 30 iulie 2013 20:10

Pandurii a mai scos la rampă un străin, necunoscut, pînă luni seară, deşi respectivul a jucat doar 18 minute, pe final. Este vorba de apărătorul Sipo Bohale, 25 de ani, care poate evolua şi ca mijlocaş, un spaniol care joacă pentru Guineea Ecuatorială!

A marcat la prima sa apariţie, e prima lui reuşită din carieră într-un meci oficial. Fotbalistul este foarte sigur pe sine, ca pe teren, afirmînd: "Îmi place mult de Roberto Carlos, cred că aduc cu el ca stil. Bineînţeles, mai am pînă să ajung la nivelul lui, dar am ceva din el. Mă inspiră ceea ce vedeam că face el pe teren".

Bohale crede că gorjenii vor face minuni în campionat şi-n Europa League: "Avem o echipă tehnică, dar şi fotbalişti de forţă. Este o atmosferă minunată, cred că putem să ne luptăm şi pentru titlu, dar avem o oportunitate uriaşă de a ajunge în grupele Europa League. Am venit să-mi fac o carieră frumoasă în România".

15 meciuri a jucat Sipo Bohale pentru Osasuna II sezonul trecut

Frică de soţie
Sipo se remarcă din start prin jovialitatea pe care o degajă. Intervievat de GSP TV după remiza de pe "Ilie Oană", spaniolul a spus: "N-am voie să spun dacă îmi plac româncele, eu am nevastă şi nu-mi permite să discut despre altcineva". Apoi a rîs cu poftă. Normal, s-a împrietenit din prima cu Eric: "Omul ăsta aduce bucurie în jur. Mă ajută mult să mă integrez în echipă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dreamer123
dreamer123  •  31 Iulie 2013, 02:00

modesta declaratie..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează