FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO TBILISI - STEAUA, MARŢI, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

VIDEO Legenda Stelei, într-o reclamă inedită: ”Duckadam, stai tu în poartă?” :)

Articol de - Publicat luni, 29 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 28 iulie 2013 21:27

Fostul goalkeeper apare într-o reclamă în care trei copii apelează la el fiindcă nici unuia nu-i plăcea să joace portar.

Helmuth Duckadam devine un obişnuit al reclamelor. A promovat recent o marcă de cauciucuri, acum apare şi într-un spot al Cosmote. Trei copii se pregătesc de un meci în curtea şcolii şi nu se înţeleg care dintre ei să fie portarul: "Eu am mai stat", "E rîndul tău". În drumul către teren îl observă pe Duckadam pe o bancă şi se opresc în dreptul lui.

- Bună ziua!
- Bună ziua şi vouă!
(Helmuth sesizează că unul dintre puşti ţinea o minge, scoate un marker din buzunar şi se întinde să-i dea un autograf, dar copilul îşi retrage balonul şi continuă conversaţia adresîndu-i-se fostului cîştigător al Cupei Campionilor Europeni: "Ştiţi fotbal?")

- Da! Cred că da...
- Oricum nu vă ajută asta. Noi avem nevoie să staţi în poartă.

- Dacă trebuie, hai!

Cu Duckadam în poartă, puştii cîştigă lejer. Adversarii şutează şi Helmuth îşi preia mingea pe piept, apoi iese dintre buturi cu balonul la picior, face un dribling, pe urmă o "braziliană" şi marchează direct în vinclu. Copiii care-l abordaseră pe banca din parc sar să-l îmbrăţişeze. "E timpul să redescoperim bucuria de a fi împreună" e sloganul campaniei.

2.000 de euro pe lună cîştigă Duckadam la Steaua, unde e preşedinte de imagine, adică se ocupă de promovarea clubului în media şi la diverse evenimente

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (7)
johnitza
johnitza  •  29 Iulie 2013, 10:55
Postat de caminero pe 29 Iulie 2013, 09:44

Filmată ]n parcul Bordei ... au dat afară și gîștili și rațili ca să iasă reclama :D :D

au ramas in parc doar cainii vagabonzi

stefansb
stefansb  •  29 Iulie 2013, 10:19

duckadam ar trebui sa reprezinte public steaua. umul asta n-ar pata nici o secunda imaginea clubului

caminero
caminero  •  29 Iulie 2013, 09:44

Filmată ]n parcul Bordei ... au dat afară și gîștili și rațili ca să iasă reclama :D :D

Vezi toate comentariile (7)
Comentează