FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC VASLUI 1-0

VIDEO Liniştea lui 1-0 » Astra a cîştigat cu Vasluiul şi se îndepărtează la şase puncte de Steaua

Yazalde începe să justifice investiția făcută în el, giurgiuvenii plătind 500.000 de euro pentru împrumutul pe un an al atacantului de 25 de ani
Yazalde începe să justifice investiția făcută în el, giurgiuvenii plătind 500.000 de euro pentru împrumutul pe un an al atacantului de 25 de ani

Articol de - Publicat marti, 10 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 decembrie 2013 23:21

Giurgiuvenii s-au impus la limită, după un meci fără evenimente marcante. Yazalde a făcut diferenţa.

Pare un clişeu, dar pentru Isăilă meciul cu Vasluiul chiar era un test de maturitate. Două echipe asemănătoare, cu individualităţi, dar cu obiective diferite au mers cap la cap în prima jumătate de oră.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Deşi nu mari, ocaziile şi-au făcut loc la ambele porţi, iar mingea şi-a făcut curaj şi a gîdilat plasa lui Cerniauskas. În minutul 30, Budescu i-a pus pe tavă mingea lui Yazalde, iar jucătorul împrumutat de la Braga a tras ca din tun în vinclu: 1-0! Era nevoie de o execuţie de excepţie pentru a avea goluri.

Temperatura scădea, la fel şi nivelul jocului. Antal a scos o lovitură liberă, cu jumătate de oră înainte de final, Sînmărtean a făcut semn că el execută şi a tras aproape perfect, însă mingea a lovit încheietura barelor. Budescu a răspuns, a profitat de o eroare mare a lui Ortiz, care a pasat greşit în spate, dar mingea "decarului" a trecut puţin pe lîngă.

Galben-verzii s-au deschis, De Amorim a fost aproape să închidă meciul, însă brazilianul nu a ajuns la capătul centrării pe jos a lui Yoda.

Giurgiuvenii nu au scăpat de emoţii şi au scăpat de egalare doar cu intervenţia extraordinară a franco-cipriotului Laban, care a respins un şut venit din partea stîngă. Trei puncte cu Vasluiul, patru faţă de Petrolul şi şase de Steaua. Clar, va fi o luptă în trei, cum n-a mai fost de mult în Liga 1!

Un fost "tunar" la Giurgiu
Cipriotul Georgios Efrem negociază cu oficialii Astrei un transfer la echipa antrenată de Isăilă. Mijlocaşul de 24 de ani evoluează în prezent pentru Omonia Nicosia şi a intrat în ultimele 6 luni de contract, fapt ce îi permite să negocieze cu orice formaţie.

În 2005, Efrem a fost cumpărat de Arsenal pentru 100.000 de euro, însă nu a reuşit să facă pasul către echipa mare şi a fost cedat la Glasgow Rangers. El a mai jucat în carieră pentru Dundee şi Omonia Nicosia.

6-4 a fost raportul ocaziilor aseară, în favoarea gazdelor

"Ne aşteptam la un meci dificil, merită felicitări băieţii mei. Cei de la Vaslui ne-au surprins doar la fazele fixe. Ar fi trebuit să profităm mai mult de ocaziile pe care ni le-am creat" (Daniel Isăilă, antrenor Astra)

"Am jucat contra liderului, cred că nu a fost nici o diferenţă între echipe. Păcat că am fost neatenţi şi am primit gol. Dacă Sînmărtean ar fi marcat din lovitură liberă, am fi plecat cu un punct" (Liviu Ciobotariu, antrenor FC Vaslui)

598373-astra-vaslui-1-0.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
travk
travk  •  10 Decembrie 2013, 10:28

oricum orice stire pe gazeta spartilor are legatura cumva cu Steaua, indiferent ce echipe joaca, la retrogradare sau la varf, Astra - Vaslui, Petrolu - Dinamo, Pandurii - Concordia, in titlul stirii va aparea mereu Steaua ....sunteti obsedati cu totii de Steaua, va macina zilele si va mananca noptile hahaha cel putin dinamuianii aia saracii nu mai pot sa doarma sigur de Steaua hahahah

leethal
leethal  •  10 Decembrie 2013, 09:58

Alo, domnu' Vlad Ispas, stiu ca esti pro Steaua, dar se zice Astra se distanteaza la 6 puncte de Steaua. Steaua se indeparteaza la 6 puncte de Astra.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează