FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CORONA 3-0

VIDEO "Lupii" sfîşie tot! » Petrolul s-a dezlănţuit şi a depăşi Steaua în clasament, 3-0

Boudjemaa a pus rezultatul la adăpost cu a doua reușită stagională în acest campionat
Boudjemaa a pus rezultatul la adăpost cu a doua reușită stagională în acest campionat

Articol de - Publicat duminica, 08 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 07 decembrie 2013 22:18

Ajutaţi de Tudor să deschidă scorul, ploieştenii s-au dezlănţuit şi au urcat peste Steaua în clasament.

Cu un singur român în primul 11, căpitanul Ovidiu Hoban, elevii lui Contra puteau lămuri soarta partidei de aseară încă din primul sfert de oră. N-a fost însă de acord Dore, care a ratat tot ce se putea, din toate poziţiile!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Prima oară, în secunda 30, scăpat singur, congolezul l-a lobat pe Marc, dar şutul său şi-a dat întîlnire cu bara transversală. Apoi, în minutele 13 şi 15, a tras pe lîngă din poziţii excelente. Între "prostiile" lui Dore s-au mai interpus ocaziile lui Hoban şi Albin, care au bombardat în zadar poarta Coronei.

Şi cum deschiderea scorului întîrzia, probabil că Tudor s-a plictisit şi a decis să joace el rolul lui Moş Nicolae, dictînd penalty la intervenţia lui Marc asupra lui Teixeira (17). Albin a transformat fără mari emoţii, 1-0!

În partea a doua nu s-a jucat mare lucru pînă în minutul 57, cînd Boudjemaa a făcut 2-0 după o faza la care oaspeţii au solicitat ofsaid. Asistentul Nica judecase bine în favoarea ploieştenilor săi!

Apoi şi-a intrat în rol Hamza, intrat în locul ratangiului Dore. Tunisianul n-a stat mult pe gînduri şi a ridicat tribunele-n picioare. Servit excelent în faţa porţii de De Lucas, a tras cu exteriorul şi scorul de forfait era stabilit încă din minutul 61: 3-0! Tot Hamza l-a iertat pe Marc (71), după care activul Teixeira n-a ajuns la o pasă ideală a nord-africanului.

S-a retas Nica
Cristian Nica, unul dintre asistenţii partidei de la Ploieşti, şi-a anunţat oficial retragerea din arbitrajul românesc. Ajuns la 45 de ani, ploieşteanul mai avea posibilitatea să fie delegat şi la ultimele două partide din acest sezon, dar a preferat să se retragă acasă, în faţa publicului prahovean şi într-un meci al Petrolului. Nica a devenit arbitru în 1991, din 2001 a promovat ca arbitru asistent în Liga 1, iar din 2003 a fost numit arbitru FIFA.

434 de zile au trecut de la ultimul eşec al Petrolului acasă, 1-2 cu Steaua, pe 30 septembrie 2012

"Sîntem foarte fericiţi că am reuşit această victorie, era foarte importantă pentru noi. Ce contează este să rămînem în fruntea clasamentului şi să avem şanse să cîştigăm titlul" (Ovidiu Hoban, mijlocaş Petrolul)

"Am fost defavorizaţi de arbitraje de-a lungul timpul, dar de această dată nu pot să mă plîng pentru că am avut doar pase greşite şi-o construcţie proastă" (Ionel Gane, antrenor Corona)

598093-petrolul-corona.jpg

Citește și:

„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Superliga
„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Campionate
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”
Superliga
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (18)
dirk_kuitte
dirk_kuitte  •  08 Decembrie 2013, 17:17

Cosmine, ceva fotbal jucam si noi in campionatul asta? Tu crezi ca se poate castiga campionatul cu Dore, Camara si Priso? Sunt curios ce se va alege de echipa asta la vara, cand vor pleca cei 2 fundasi laterali (Alcenat si Guilherme)! Sa vezi ce ne mai batem la titlu cu obositul de Achim pe dreapta si cine estie ce panarama o veni pe stanga. Spre marele nostru noroc, tu nu vei mai fi din vara, asa ca ceva sanse sa jucam fotbal ar fi. In locul tau, mi-as da demisia acum, n-as astepta pauza de iarna!

movul29
movul29  •  08 Decembrie 2013, 13:01
Postat de 1349magus pe 08 Decembrie 2013, 12:01

Hai sictir Belise ! ...colindator la palat.

Belise este doar un manelist analfabet! Scuzati+l si pe el că nu stie ce scrie! Are si el o problemă: La meciul în care Corona merita să bată campioana penibilă s+a dat un penalty inventat ptr. steaua lucru care a fost reclamat de presă! Acolo a fost influenţat reyultatul! Aici şi dacă nu dădea penalty (deşi a fost) şi dacă semnaliza off side (deşi nu a fost) tot nu influenţa rezultatul! Asta nu a înţeles aurolacul ăsta de belize!

corneliusarmis
corneliusarmis  •  08 Decembrie 2013, 12:58

cine Dumnezeu va face ziaristi?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează