FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - OŢELUL 2-1

VIDEO Matematica bate filozofia » Pandurii lui Pustai au tremurat cu Oţelul, dar s-au impus la final cu 2-1

Articol de - Publicat luni, 05 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 04 august 2013 23:59

Pustai l-a învins, în premieră, pe Badea, salvat fiind de Eric, tocmai omul pe care-l critica după meciul de la Ploieşti


Pandurii şi-a pierdut farmecul de echipă care cîştigă frumos, dar învinge, într-un final de foc, şi trece pe locul 1. A scos două remize, cu noroc, cu Petrolul şi cu Hapoel, acum a obţinut 3 puncte datorită rezervelor aruncate de Pustai în ultima jumătate de oră.

Astafei şi-a uitat profesorul pe care l-a avut cîndva la Mediaş şi-a înscris de lîngă un adormit Christou, după pasa-centrare a lui Iorga: 0-1! Atacantul de la Dunăre a fost la o palmă de a mai marca un gol, pînă în pauză.

Click aici pentru VIDEO!

Două faze fixe, două goluri şi succes. Christou s-a revanşat, după ce mingea a ajuns cu şansă la el, apoi în poarta adversă: 1-1! Marquinhos, 50, a făcut ce-a vrut cu apărarea adversă, dar nu l-a putut învinge pe Lazar. Apoi, Sîrghi a reluat puternic, cu capul, gorjenii au avut noroc iar.

Pleaşcă, 61, a fost aproape de a înscrie în propria poartă. După o oră de joc şters, Pustai a băgat artileria grea şi Eric era să dea un golazo. A driblat doi adversari, a tras de la 16 metri, dar mingea a fost deviată în corner.

Marquinhos le-a scos plămînii oltenilor la cît i-a alergat, iar Eric a fost generalul Pandurilor. Matulevicius, minutul 86, ar fi putut fructifica singura eroare a lui Brăneţ. Iar în primul minut al prelungirilor, Eric, din lovitură liberă, ajutat de Matulevicius, a beneficiat de degringolada gălăţenilor, iar gorjenii s-au dus pe prima poziţie a Ligii 1.

"Sînt mulţumit, dar nu trebuie să fiu felicitat doar eu, e meritul echipei că am învins. Mă simt foarte bune la Pandurii, se simte asta şi în joc"
Eric de Oliveira, mijlocaş Pandurii

"Am fi meritat să cîştigăm. Încercăm să scoatem maximum din fiecare partidă. Teo Crăciunescu a dovedit, un pic, patriotism local, Eric a căzut de multe ori, impresionînd arbitrul"
Ionuţ Badea, antrenor Oţelul

"O victorie obţinută tîrziu şi chinuit. Mergem în Israel să ne calificăm. Eric nu ştiu la ce nivel de pregătire se află, n-a prins cantonamentul cu noi, dar am încredere în el şi face diferenţa"
Cristi Pustai, antrenor Pandurii

581515-caseta-pandurii.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
cristid.
cristid.  •  05 August 2013, 13:39
Postat de zidane92 pe 05 August 2013, 09:57

otelul merita sa castige aseara,au avut mult noroc pandurii in start de sezon cu hapoel puteau sa ii bata lejer aia cu petrolul grozav a ratat penalty in minutul 90 aseara au intors scorul cu gol in prelungiri va venii si vremea cand se va intoarce roata oricum pandurii din sezonul asta si imi mentin parerea e mult mai slaba ca echipa din sezonul trecut si nu va termina in primele 5

Mai pune un punct, o virgula, ceva.

george_85
george_85  •  05 August 2013, 13:07

Forta Otelul ! Meritai sa casitigi ! Asta este fotbalul, parca si arbitrul a fost cam usor influentat, echitabil ar fi fost un egal!

torque1981
torque1981  •  05 August 2013, 10:36

Nu am vazut meciul ca sa imi dau cu parerea dar vreau sa felicit Pandurii pentru victorie si sa le urez succes la Telaviv. Pacat ca Petrolul nu are norocul Pandurilor pana acum in campionat............

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close