FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 1-1

VIDEO Meniul zilei » Mediaşul e teren interzis echipelor ce se bat la Europa: Dinamo s-a împiedicat şi ea, 1-1

Dragoș Grigore (în roșu) a făcut cel mai slab meci al său în 2014
Dragoș Grigore (în roșu) a făcut cel mai slab meci al său în 2014

Articol de - Publicat duminica, 11 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 10 mai 2014 23:04

Cînd Dinamo spera la prima victorie după două eşecuri reci, destinul le-a dat o palmă ”cîinilor”, iar Bawab, fotbalistul dorit în Ştefan cel Mare, a smuls remiza la ultima fază.

Tăvăliţi serios în două etape, 0 puncte, 0-5 golaveraj, "cîinii" au căutat răzbunarea la Mediaş împotriva unei echipe ce încă mai suferă în zona fierbinte a clasamentului. După trei încercări ofensive, de testare, Cosmin Matei (16) a fost eficient, la capătul unei centrări perfecte a lui Steliano Filip. În plin avînt canin, Dragoş Grigore (22) n-a putut să-l învingă pe Pleşca, după penalty-ul obţinut de Ţucudean.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

A fost semnalul pentru ardeleni că trebuie să se trezească. Florin Dan (30) a vrut să fie surprinzător, iar Ciprian Petre (31) putea marca golul primăverii, şut extraordinar de la 35 de metri, însă s-a opus bara. Muth (33) l-a remarcat pe Bălgrădean dintr-o lovitură liberă, înainte de două faze de clasă, marca Matei, însă dinamovistul n-a mai avut succesul de la gol.

Multă atitudine în repriza secundă, mai puţin fotbal. Prima ocazie a venit abia în minutul 67, cînd Bălgrădean a scos şutul-centrare-spectacol al lui Buzean. Lazăr (82) ar fi putut evita un final de foc, însă dacă apărarea a dormit, n-a făcut-o şi Pleşca.

Portarul Mediaşului l-a hipnotizat pe Boubacar (84), care s-a pierdut copilăreşte în faţa porţii. Şi cum fotbalul te pedepseşte cînd te joci cu ocaziile, apoi tragi de timp, Bawab i-a pedepsit pe dinamovişti la ultima fază.

7 goluri a reuşit Matei în acest sezon, avînd 15 în 86 de partide în Liga 1

"Nu e blocaj. Se pare că jucătorii se gîndesc că deja locul 4 nu mai poate fi pierdut. O astfel de atitudine nu mă satisface" (Constantin Anghelache, preşedinte executiv Dinamo)

"Trebuia să arătăm mai multă maturitate, pentru că am ratat victoria nepermis. Acum, să arătăm că merităm locul 4, de Europa" (Cosmin Matei, mijlocaş Dinamo)

"Pleşca ne-a dat încredere şi am luat un punct muncit. Păcat că am ajuns să tremurăm pe final de campionat" (Cristi Dulca, antrenor Gaz Metan)

"E dureros cînd iei gol la ultima fază a meciului şi dintr-un out. Fotbalul ne-a pedepsit. Sînt dezamăgit. Dragoş Grigore ne-a adus multe victorii, l-am îmbărbătat, nu l-am certat" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

616509-medias-dinamo-1-1.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Bambara, viitor "cîine roşu"
Fundaşul stînga al Concordiei, burkinabezul Narcisse Bambara, 24 de ani, urmează să semneze cu Dinamo luna viitoare, cînd îi va expira acordul cu ilfovenii. Antrenorul Chiajnei, Marius Şumudică, era extrem de afectat şi acuza, ieri, la DigiSport: "E vina clubului meu. Cînd laşi un jucător să fie liber de contract într-o lună şi nu-i mai prelungeşti, e foarte greu să-l mai capacitezi. Nu trebuia să plece! Acum, m-a anunţat că pleacă la echipa naţională. Lipsă totală de profesionalism".

Inbox
- Dragoş Grigore a fost ghicit aseară de Pleşca! Fundaşul "cîinilor", dorit intens de Toulouse, a ratat penalty-ul, primul după 7 execuţii perfecte de la 11 metri în acest sezon.
- Conducerea îl vrea retras, Stoican a mizat pe el: Cătălin Munteanu, 35 de ani, a revenit aseară în formula de start după 9 partide în care n-a jucat deloc.
- Fai s-a întors pe gazon după o pauză de aproape 7 luni, de la meciul cu Astra (1-2). Camerunezul a revenit după o operaţie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
1745flo
1745flo  •  11 Mai 2014, 14:31
Postat de belamy pe 11 Mai 2014, 10:32

ati comandat tricouri de campion si pentru arbitri.......daca nu, sunteti nerecunoscatori .

:))))))))))))))))))))))

samertx
samertx  •  11 Mai 2014, 13:49
Postat de vladutz13 pe 11 Mai 2014, 12:20

Toata lumea crede ca s-a terminat campionatul... Dinamo are 53 de puncte.... CFR-ul cu victorie acasa cu Brasovul si cu cele 2 puncte primite de la Corona, face 50!!! 3 puncte de recuperat in 2 etape.... suna asa greu de crezut? Ar fi bine pt ROmania sa mearga in EL o echipa cu un coeficient serios.

Dinamo nu primește puncte de la Corona? Parcă în tur a făcut egal cu brașovenii.:))

belamy
belamy  •  11 Mai 2014, 13:34
Postat de radumare. pe 11 Mai 2014, 10:47

arbitrii au primit shampanie dupa modelul Porcea , asa ca latra in alta parte jjavra ...

intotdeauna se va gasi cineva sa te ajute....sa treci strada.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează