FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - U CLUJ 1-1

VIDEO Mulţi nervi, puţin fotbal » Meciul dintre Ceahlăul şi U Cluj s-a terminat la egalitate, 1-1

Articol de - Publicat marti, 25 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 februarie 2014 23:16

Moldovenii au condus, au părut că pot cîştiga lejer, dar au tremurat pe final, cînd au evoluat în inferioritate.

Ceahlăul a debutat cu stîngul în 2014. "Plăieşii" nici nu concepeau să nu ia toate punctele în faţa Universităţii, o formaţie aflată în insolvenţă şi al cărui obiectiv e evitarea retrogradării. Numai că oaspeţii au fost primii care au emis pretenţii. Calancea a respins greşit o centrare, însă Neag a trimis puţin alături (15).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Nemţenii au marcat la prima şansă avută, Constantinescu trimiţînd superb cu capul în vinclu (27): 1-0! Pînă la pauză, gazdele îşi puteau majora avantajul, dar Chitoşcă a fost neinspirat în două rînduri, în aceeaşi fază (39).

Repriza a doua a fost un chin pentru cei din tribună. Multe pase eronate, atacuri timide, preluări eşuate şi multe cartonaşe galbene. Ardelenii au egalat după o incursiune a lui Machado, Bucşă fiind cel care a împins mingea în poartă din apropiere (64): 1-1!

Ceahlăul a rămas imediat în inferioritate, Golubovici fiind eliminat şi pînă la final nu s-a mai jucat nimic.

606884-ceahlaul-u-cluj-1-1.jpg

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
fcbm
fcbm  •  25 Februarie 2014, 13:12

A iesit cum trebuia ! Ciudat cum a crescut cota Ceahlaului in 2 zile de la 1,53 la 2.05 fix inainte de meci.Sa fie coincidenta ? Superbet ce zice ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează