FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA 1-1

VIDEO Musafirul ideal » Steaua nu a putut să strice sărbătoarea Clujului. CFR e CAMPIOANĂ!

Steaua nu a reuşit să termine sezonul cu o victorie
Steaua nu a reuşit să termine sezonul cu o victorie

Articol de GSP - Publicat luni, 21 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 20 mai 2012 23:26

Trupa lui Stoichiţă a obţinut o remiză doar pentru statistică, ratînd prezenţa în Liga Campionilor.

Invitată la petrecerea clujenilor, Steaua a jucat rolul musafirului ideal. Trupa lui Stoichiţă nu şi-a deranjat aproape deloc gazda vişinie, stînd retrasă, timidă aproape, în jumătatea proprie. Doar Nikolici a părut pus pe harţă cu fundaşii lui CFR, prea puţin pentru a ajunge în preliminariile Ligii. Cu coada ochiului la trofeul de campioni, clujenii au ghidat balonul mai mult pe părţile laterale, refuzînd orice idee incisivă.

VIDEO: Aici ai rezumatul!

Tenta amicală a meciului s-a risipit abia la jumătatea reprizei de amabilităţi, la poliţa semnată Pantelis Kapetanos, dar Tătăruşanu a respins aproape miraculos (28). Sougou a provocat şi el vuietul tribunei cu o reluare care s-a dus la o palmă de bară (35), iar apoi s-a petrecut unica fază notabilă a reprizei. Zbuciumul lui Nikolici s-a concretizat într-un penalty după bodycheck-ul lui Piccolo, iar Latovlevici a readus speranţa unui loc secund (44).

Steliştii au lăsat jos garda după pauză. S-a terminat remiză după ce De Zerbi a executat şiret un corner, iar balonul s-a strecurat printre picioarele fundaşilor Stelei, păcălindu-l pe Tătăruşanu.

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Paszkany aclamat
Arpad Paszkany a fost la vestiare înaintea partidei. De la tribuna oficială, finanţatorul CFR-ului a străbătut terenul în uralele spectatorilor. Chiar dacă rezultatul nu mai conta pentru feroviari, Paszkany le-a cerut jucătorilor să cîştige, pentru ca sărbătoarea să fie totală. Preşedintele Iuliu Mureşan a fost extrem de degajat aseară, felicitîndu-i pe jucători înainte de disputarea partidei.

Rada şi Mara la meci
La meciul de aseară a fost prezent şi fostul jucător al CFR-ului, Bogdan Mara, dar şi Ionuţ Rada, fundaşul căruia i-a expirat împrumutul în Germania, la Karslruhe, echipă ce a retrogradat în liga a treia. După meci, cei doi au participat şi la petrecerea vişiniilor organizată în cinstea cuceririi titlului.

Beto premiat de suporteri
Portarul Beto a fost primul premiant al serii. Înainte de startul partidei, portughezul a primit din partea fanilor clujeni trofeul acordat în fiecare an de "peluză" celui mai bun jucător al echipei. "Vă mulţumesc vouă, suporterilor! Sînt foarte fericit că am jucat în acest sezon la Cluj. CFR campioană!" au fost cuvintele rostite de Beto, impresionat pînă la lacrimi de gestul suporterilor. Facţiunea KVSC i-a înmînat un trofeu şi căpitanului Cadu.

INBOX
- Atacanţii CFR-ului, Ronny şi Liviu Ganea, care nu au evoluat aseară, şi-au vopsit părul în vişiniu.
- Asistenţa de aseară, 21.000 de spectatori, a fost cea mai mare din acest sezon pe stadionul CFR-ului.
- Golul marcat de Iasmin Latovlevici, din penalty, în minutul 44, a fost primul pentru fundaşul Stelei în Liga 1, în 94 de meciuri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
albusibiu
albusibiu  •  21 Mai 2012, 12:41
Postat de terminatorul2 pe 21 Mai 2012, 10:49

Steaua nu a sticat sarbatoarea blatistilor dar fanii lui ”U” , da !!! : )))))

Evident... Ne-au stricat-o cu vestea ca se desfiinteaza echipa lor. :))) Biet raton instigator. :)

terminatorul2
terminatorul2  •  21 Mai 2012, 10:49

Steaua nu a sticat sarbatoarea blatistilor dar fanii lui ”U” , da !!! : )))))

alpin
alpin  •  21 Mai 2012, 10:34
Postat de cerber_nz pe 21 Mai 2012, 09:38

Acu' curiozitatea nu o sa ne dea pace cam o luna de zile... pana aflam cine vine si cine pleaca de la echipa... sau este prea devreme sa vorbim despre asta?

Muresan a spus aseara ca pleaca zilele acestea in Portugalia, unde sta vreo 6 zile. Iar Paszkany a spus ca exista contracte care mai trebuie doar semnate! Deci, rabdare! Stii bine ca nimeni nu afla ceva despre transferurile CFR-ului decat DUPA ce totul este parafat!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează