FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - PANDURII

VIDEO Nae Manea a făcut o criză de nervi! » A aruncat cu targa spre arbitru

Captură DigiSport
Captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 07 octombrie 2012 19:37

Nicolae Manea a fost un car de nervi după golul reuşit de Pandurii în prima repriză prin Răduţ. Fostul stelist a marcat atunci după ce mingea a ieşit în aut de poartă.

Nemulţumit că "centralul" Bocăneală a validat golul Pandurilor din minutul 41, Nae Manea a explodat la începutul părţii secunde. A gesticulat şi s-a certat cu arbitrul! Cînd totul părea să se încheie, tehnicianul a mers spre banca de rezerve, dar în drum s-a oprit şi a luat targa folosită pentru jucătorii accidentaţi, aruncînd-o cu toată puterea spre gazon. Imediat, Bocăneală l-a trimis în tribune pentru acest gest.

Vezi aici VIDEO cu reacţia lui Nicolae Manea

 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (43)
robbyfcd
robbyfcd  •  08 Octombrie 2012, 14:43

Si?!?Il sanctioneaza cineva dupa episodul asta?'Fotbalul asta romanesc devine o gradina zoo,azil de nebuni,circ...CARNAVAL!Unde te poti distra mai bine ca in Romania?Nicaieri.

fibra
fibra  •  08 Octombrie 2012, 14:40

In camasa de forta cu creaturi din acestea.(La drept vorbind avea de ce sa se enerveze,dar daca fiecare isi face dreptate in felul lui,cine stie la ce nenorociri se poate ajunge.

tuby
tuby  •  08 Octombrie 2012, 11:19

de ce nu a reactionat asa si la golul din offside al lui Bratu din meciul cu CSMS Iasi?

Vezi toate comentariile (43)
Comentează