FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - POLI IAȘI 1-0

VIDEO Nascigol » Nascimento pare de neoprit: CFR s-a impus cu CSM Iași și e la un pas de play-off, 1-0

Nascimento (stânga, 21 de ani) a marcat pentru a treia etapă consecutiv
Nascimento (stânga, 21 de ani) a marcat pentru a treia etapă consecutiv

Articol de - Publicat sambata, 15 octombrie 2016 00:00

Filipe Nascimento pare de neoprit și își apropie echipa de obiectivul dorit: play-off-ul.

Într-un campionat în care fotbaliștii de la Târgu Mureș refuză să se antreneze, în care ieșenii văd începutul sfârșitului, în care timișorenii iau orice jucător le pică în mâini, în care cei de la Pandurii nu mai știu cum arată un salariu, iar Astra se joacă de-a v-ați ascunselea cu Alibec și Șumudică, clujenii se strecoară fără prea mult efort și zgomot spre play-off.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Chiar dacă nu au reușit să înscrie în prima repriză, elevii lui Miriuță au demonstrat că sunt de temut încă din minutul 4, când Bud l-a amenințat pe Grahovac. Portarul oaspeților a apărat impecabil la toate ocaziile adversarilor, dar nici Marc nu a stat mai prejos, chiar dacă nu a avut atât de multe mingi de apărat precum bosniacul.

Portughezul Nascimento este poate în cea mai bună perioadă a carierei sale și a demonstrat-o aseară, când a înscris cu o execuție perfectă din lovitură liberă (59). Ieșenii au încercat prin Crețu să le fie egali ardelenilor pe tabela de marcaj (71), însă Marc a fost la datorie.

"Feroviarii" au practicat același fotbal ofensiv cu care ne-au obișnuit de la instalarea lui Vasile Miriuță pe bancă și "amenință" intrarea în play-off. Problemele par să nu existe în Gruia: indiferent câte vedete sunt vândute, întotdeauna se găsesc soluții, iar depunctarea din aproape fiecare an nu face decât să-i înrăiască și mai tare pe Ruiz și compania.

"Pe marginea prăpastiei"

Florin Prunea a anunțat că gruparea moldavă e aproape de desființare din cauza perioadei dificile pe care o parcurge din punct de vedere financiar: "Din păcate, suntem pe marginea prăpastiei. Duminică facem 3 luni de neplată a salariilor, avem datorii la bugetul statului, avem datorii către terți. În momentul de față, suntem foarte aproape de o desființare, pentru că e greu să motivezi și jucătorii".

"Sunt fericit că am înscris, dar cel mai important e că am câștigat. Nu sunt un maestru al loviturilor libere, pentru a deveni maestru trebuie să exersez mai mult"
Filipe Nascimento, mijlocaș CFR

cfr cluj poli iasi 1 0

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
khal_37
khal_37  •  15 Octombrie 2016, 11:20

Cu Steaua si-au dat viata pe teren, Voicu reusind performanta de a nu fi eliminat in nu mai putin de 3 intrari criminale fiind notat de presa aservita ,,interesului national'' cu nota 8!!!!!

haideusicfr
haideusicfr  •  15 Octombrie 2016, 09:39
Postat de Ernest Pap pe 15 Octombrie 2016, 09:22

Chiar nu scrieţi nimic despre *** DE CRISTEA ??? . Îi doresc să aibă coşmaruri în fiecare noapte cu PICIORUL TUMEFIAT al lui Larie până când acesta va reveni sănătos pe teren .

Nu scriu, e doar in poza.Cred ca e el. Nu e vorba despre un stelist accidentat asa ca ... Glumesc, ieri seara era un articol cu poza gleznei lui Larie ,un articol critic la adresa lui Cristea. In interviu si-a cerut scuze in direct fata de clujean.

haideusicfr
haideusicfr  •  15 Octombrie 2016, 09:26

Nascimento et.co joaca bine ,frumos,legat.Ieri n-au stralucit si aveau nevoie de acel gol al lui Nascimento ca de aer. Tanarul portughez e pe val. A profitat de locul liber lasat de Petrucci si s-a *infiltrat*. CFR-ul se dovedeste a fi pragmatic si aduce jucatori modesti ,valorosi ce au nevoie de o tranbulina. Dupa care isi iau zborul spre alte zari .Unii ,,Camora a ramas ! In locul lor apar altii ,care fac la fel. Bravo lor ,bravo CFR!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close