FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CS U CRAIOVA 5-0

VIDEO Ne-am găsit „decar”! » Oltenii au evoluat absolut penibil cu Astra şi l-au făcut mare pe Constantin Budescu

Articol de - Publicat luni, 01 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 31 august 2014 23:48

Budescu a jucat perfect la 3 zile după meciul cu Lyon, a adus victoria giurgiuvenilor printr-o „triplă” de senzaţie şi îl obligă pe Piţurcă să îl cheme la prima reprezentativă.

De la un meci disputat între o echipă ce a avut de apărat un 2-1 joi, contra Lyon-ului, şi nişte oaspeţi ce au lot, dar au început foarte slab sezonul te aşteptai la o plictiseală în ton cu moleşeala adusă de apusul de peste Giurgiu. Dar nu, pentru băieţii lui Isăilă se pare că nu există repaus. Ofensivi, cursă după cursă, ocazii la poarta lui Irimia, două goluri anulate! Nu e rezumatul meciului, e doar primul sfert de oră.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Gareth Enache ;)
Craiova nu se lasă şi interesantul Nuno Rocha încearcă să îşi justifice postura de titular la una dintre formaţiile interesante ale campionatului. Însă a nimerit doar bara. De Amorim şi Enache au continuat bombardamentul: centrare după centrare şi mingea a lovit de două ori barele lui Irimia.

De remarcat a fost cu siguranţă jocul lui Enache, ce poate fi bănuit fără mari riscuri că se pregăteşte după clipuri cu Gareth Bale. Viteză, forţă, rezistenţă, centrări nonstop şi şuturi la poartă, un coşmar pentru orice fundaş.

După o primă parte absolut superbă, Budescu a decis să pună fundă reprizei. De la 20 de metri, din lovitură liberă, căpitanul Astrei n-a iertat. S-a îndreptat spre balon şi a trimis pe sub zid, în stilul lui Ronaldinho. Bine, cu un ajutor mare de la Irimia, care parcă a băut după Brac: 1-0!

Jerry, personaj de desene animate
Dacă ştiau ce urma să se întîmple, Jerry Gane nu-şi mai scoatea elevii de la cabine. Astra a dat drumul la un fotbal opus celui din Liga 1. Da, e un compliment. Craiovenii au uitat că "albii" pornesc perfect. Două goluri pînă în minutul 60: Bukari şi iar Budescu.

Golul de 3-0 a fost o bijuterie. Pornită din careul gazdelor, mingea a trecut pe la Moraes, Bukari şi De Amorim, în mai puţin de 10 secunde. Ultimul a trimis-o în faţa porţii, de unde Budescu nu a ratat "dubla". Dar nici "tripla", după un penalty transformat fără probleme. A venit şi golul 5, marcat de Enache, care îl forţează şi el pe selecţioner să îl cheme sub tricolor.

Era ocazia lui Gane de a demonstra că îşi merită locul pe banca Ştiinţei. A fost însă încă o umilinţă pentru tehnicianul care se agaţă disperat de un scaun ce nu mai are nici măcar 3 picioare. Despre giurgiuveni ne-am convins, "dubla" cu Lyon n-a fost o întîmplare.

632345-astra-cs-u-craiova-5-0-caseta.jpg

INBOX
- Mijlocaşul Dacian Varga a fost în premieră pe foaia de joc a oltenilor în acest sezon. Ajuns la echipă în stagiunea trecută, fotbalistul de 29 ani a marcat de 3 ori, însă a intrat în conflict cu oficialii clubului şi a fost trimis la formaţia secundă.
- Stadionul "Marin Anastasovici" a fost umplut pînă la refuz şi aseară. Clubul de la Dunăre a decis ca oamenii care şi-au cumpărat bilet la partida cu Lyon, 0-1, din Europa League, să poată intra gratis şi la acest meci de campionat.
- Astra a început furibund meciul, avînd două ocazii de a deschide scorul în primul sfert de oră, însă de fiecare dată golurile au fost anulate, corect, de Balaj, pe semnalizările lui Gero Szabo.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
prazburg1948
prazburg1948  •  09 Septembrie 2014, 22:28
Postat de unico_biancorossi pe 06 Septembrie 2014, 00:56

ce note....))) la craioveni... de gradinita a fotbalului...) 1, 2, 2, 3, 3, 3..)) o clasa de repetenti, deci..)

Baaah mai iesi frate din casa, ai 20.000 de comentarii... Chiar e necesar sa iti citim comentariile la fiecare articol?!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  06 Septembrie 2014, 00:57
Postat de vladutz13 pe 01 Septembrie 2014, 12:41

Astra e in super forma, dar au o mare problema.... joaca din 3 in 3 zile fara sa schimbe pe nimeni, pentru ca nu prea au pe cine baga de pe banca. Nu rezista nici aia din Premier League in ritmul asta, acolo au loturi serioase, mai odihnesc oameni din cand in cand.... la Astra nu se poate pt ca Niculae nu baga niciun ban. E posibil sa clacheze prin octombrie tocmai in cupele europene... (in campionat oricum opozitia e super slaba, nu se pune problema)

mare scula. si-au mai adus 3 jucatori.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  06 Septembrie 2014, 00:57

inca o data se vede marele decalaj dintre cele 3-4 formatii de varf si restul Ligii. Liga Mamaliga este dominata net de formatiile potente, care si-au adus mii de negri de prin toata lumea..)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează