FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - SĂGEATA 1-1

VIDEO Neînvinşi, dar supăraţi! » Botoşaniul a strîns 5 puncte după 3 etape, dar patronul Iftime e nemulţumit

Articol de - Publicat luni, 05 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 04 august 2013 20:49

În ciuda faptului că moldovenii sînt neînvinşi în primele 3 etape, în care au adunat 5 puncte, patronul Iftime nu s-a abţinut în a-l critica pe antrenorul Popovici


0-0 cu CFR Cluj, 2-1 la Mediaş şi 1-1 cu Săgeata sînt rezultate care nu-l satisfac pe Valeriu Iftime (foto), deşi formaţia din nordul Moldovei n-a mai avut pînă acum contact cu Liga 1, iar lotul n-a suferit transformări spectaculoase în intersezon. "Am jucat prost, am greşit abordarea întregului meci! Problema este de atitudine. Rezultatul este corect pentru cît de slab am evoluat. Noi vrem spectacol, m-a deranjat teribil că n-am oferit miilor de oameni din tribune şi altceva decît mediocritate pe gazon", a atacat finanţatorul roş-albilor.
Apoi, în vizorul lui Iftime a intrat Curileac, a cărui greşeală a anulat şansele gazdelor de a cîştiga partida de sîmbătă: "În locul lui Popovici, eu mai băgam un portar... Cu doi în poartă poate învingeam şi noi".

Click aici pentru VIDEO!

Reacţia patronului nou-promovatei e ciudată mai ales în contextul în care elevii lui Cristi Popovici au dominat în aproape toate cele 90 de minute şi numai gafa lui Curileac a făcut ca scorul să nu fie în favoarea botoşănenilor. Şi tehnicianul Năvodariului, Tibor Selymes, a recunoscut superioritatea adversarului: "Mai ales în primele 60 de minute n-am prea înţeles ce-am jucat. Botoşani a fost mai bună, am cîştigat un punct nesperat. Mai avem multe de pus la punct, sîntem şi noi la început, lotul actual are nevoie de timp să se rodeze".


"Rămîne regretul că n-am învins din cauza unei greşeli ce putea fi uşor evitată, însă ce facem, îi luăm capul lui Curileac?! În fotbal se mai întîmplă şi astfel de lucruri"
Cristian Popovici, antrenor FC Botoşani

"Acum, cu 5 puncte adunate în 3 etape, lumea e supărată. La începutul campionatului însă, cred că nimeni nu spera să începem aşa bine"
Cristian Popovici, antrenor FC Botoşani

"N-am jucat strălucit, dar am fost şi obosiţi, în ultima săptămînă am jucat în două deplasări foarte lungi, la Braşov şi la Botoşani, am stat mai mult în autocar decît la antrenamente"
Tibor Selymes, antrenor Săgeata

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
asdc
asdc  •  13 August 2013, 09:39

ceri putin nu primesti nimic

iulian099
iulian099  •  05 August 2013, 20:30

Voi nu vedeti ce a slabit nivelul ligii 1??? Vin nou promovate si sunt pe locurile 2,5,7?? Auzi la melteanul ala ca nu e multumit, ii prinde astra sau steaua si le da 5, o sa le treaca figurile, au salarii mai mici si ca dinamo :))) si au pretentii la rezultate...

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  05 August 2013, 18:20

s'o urcat scrof'in copac ! asta e alt niculaie sau porumboi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează