FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CHIAJNA 2-2

VIDEO Noul X-Man » Marius Şumudică s-a specializat în egaluri: a bifat şapte în ultimele 10 meciuri! Ieri, 2-2 cu Petrolul

Articol de - Publicat marti, 09 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 decembrie 2014 23:48

Şumudică a plecat neînvins şi de la Ploieşti, ajungînd la 7 remize în ultimele 10 meciuri.

Marius Şumudică e noul Răzvan Lucescu în Liga 1! La capătul unei partide extraordinare, care se putea termina lejer 7-7, dacă portarii Pecanha şi Rîmniceanu n-ar fi fost într-o formă de zile mari, Chiajna a pus o piedică de zile mari Petrolului, lăsînd practic Steaua să zburde către titlu.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Jocul de aseară a început practic de la 1-0 pentru gazde, Astafei profitînd de amnezia fundaşilor centrali adverşi. Golul nu le-a dat aripi gazdelor, ci i-a trezit pe oaspeţi. Mihai Dina a egalat cu o execuţie de Champions League, apoi Florea a întors rezultatul dintr-un penalty pe care tot el l-a scos.

După pauză s-a jucat aproape nonstop în careul ilfovenilor, însă numai Teixeira a găsit drumul către gol. S-a terminat 2-2, "lupii" iernează la 10 "lungimi" distanţă de lider, în vreme ce elevii lui Şumi tremură încă de grijile retrogradării.

697 minute fără gol în Liga 1 adunase Petrolul pînă la golul lui Dina

15-13 a fost raportul şuturilor în partida de aseară

"Am scos un punct cu trudă şi sacrificiu, poate şi cu puţin noroc. Dorţa grupului a învins valoarea individuală" (Marius Şumudică, antrenor Chiajna)

"Neşansa şi oboseala jucătorilor au făcut să ratăm cele trei puncte. De aceea nu am început cu Albin din primul minut, l-am menajat. Ne-a lipsit şi Geraldo foarte mult, care este stîlpul apărării" (Gigi Mulţescu, antrenor Petrolul)

"Păcat că am ratat locul doi în clasament, pentru că îl meritam pe deplin" (Gigi Mulţescu, antrenor Petrolul)

644190-petrolul-chiajna-2-2.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Decembrie 2014, 12:27

2-2 ? nici habar n-aveam ca s-a terminat egal. iata ca si altii, cu investitii triple fata de dinamo, abia inoata. asa ca mucles amigos..))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează