FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - CHIAJNA 5-1

VIDEO Olimpici la fotbal » FC Botoșani a făcut spectacol cu Chiajna și a bifat a patra victorie la rînd, scor 5-1

Martinus s-a distrat cu adversarii și a urcat Botoșaniul pe un loc 9 lipsit de griji // Foto: Ionuț Tabultoc (Botoșani)
Martinus s-a distrat cu adversarii și a urcat Botoșaniul pe un loc 9 lipsit de griji // Foto: Ionuț Tabultoc (Botoșani)

Articol de - Publicat sambata, 19 decembrie 2015 00:00

Elevii lui Pustai au ajuns la a patra victorie consecutivă în L1. În aceste patru partide, golaverajul reușit de moldoveni este de 12-3.

Amprenta definitorie a fostului antrenor al Botoşaniului, Leo Grozavu, a fost aceea a unui joc fizic spre dur al echipei, "încununat" de crizele de nervi şi presiunea continuă pusă de Leo pe jucătorii săi pînă cînd aceştia clacau. Unele voci din fotbal spun că e o metodă bună pentru a impune disciplina în vestiar, însă Cristi Pustai ţine să contrazică aceste voci!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Sub bagheta Profesorului, "plăieșii" demonstrează că pot juca frumos şi ofensiv. În Liga 1 se poate face treabă şi cu vorba bună! Dovadă stau ultimele patru meciuri din campionat, toate cîștigate.

Gazdele au încheiat repede socotelile cu Chiajna lui Falub, grație unor prestații excepționale izbutite de Michael Ngadeu şi de Quenten Martinus, jucători doriţi atît de Steaua, cît şi de Dinamo.

Ngadeu a deschis scorul (13) şi a făcut faza primului gol marcat de Martinus, iar mijlocaşul din Curacao a executat cornerul de la golul fundaşului, apoi a făcut "dubla".

Dincolo, ilfovenii au fost striviți efectiv de tăvălugului moldav. Dar nici nu s-au prea omorît cu firea! Cu 5 minute înainte de final, Cristescu a mai îndulcit amarul eșecului, însă în prelungiri a ieşit din nou la rampă Martinus cu o pasă perfectă pentru Ivanovici (90+1), care a închis tabela.

Pustai e pe val, Falub nici nu știe dacă-l va prinde Crăciunul în funcție!

"E foarte importantă victoria cu Chiajna pentru că ne batem cu ei pentru evitarea retrogradării. La fel de important este că am făcut spectacol avînd în vedere că a fost ultimul meci de pe teren propriu din acest an, ne-am făcut fericiți și suporterii"
Gabriel Vaşvari, mijlocaş FC Botoşani

"Păcat că nu avem șanse să prindem play-off-ul, ne-am fi plăcut să jucăm iar pentru obiective importante. Eu sînt fericit pentru evoluțiile din ultima vreme, nu știu nimic despre vreo ofertă pentru mine"
Michael Ngadeu, fundaș FC Botoșani

"Practic, am început meciul de la 0-3! Am fost jenanţi la fazele fixe, ce pretenţii putem avea dacă nici la faze fixe nu ne apărăm bine?! În iarnă trebuie să se schimbe ceva la nivelul lotului, nu ne putem prezenta în acest mod penibil!"
Adrian Falub, antrenor Chiajna

botosani chiajna 5 1

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează