FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - CSU CRAIOVA 3-0

VIDEO Parfum de Europa » CSMS a câştigat derby-ul play-out-ului și e favorită la locul de Europa League, scor 3-0

Țigănașu, 25 de ani, a prins șutul sezonului pentru primul său gol în această stagiune
Țigănașu, 25 de ani, a prins șutul sezonului pentru primul său gol în această stagiune

Articol de - Publicat luni, 04 aprilie 2016 00:00

În faţa a 10.000 de oameni entuziaști, CSMS a câştigat derby-ul play-out-ului şi e aproape de prima calificare în cupele continentale.

Singurul oraş important din Moldova care nu a ieşit cu fotbalul în Europa, Iaşiul a pregătit cu atenţie derby-ul play-out-ului, meci cu implicaţii majore în lupta pentru calificarea în preliminariile Europa League.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Fotbaliştii lui Napoli au primit un bonus suplimentar, 500 de euro pentru remiza de miercuri de la Chiajna, revenirea acasă s-a făcut cu avionul, în cantonamentul dinaintea jocului cu Craiova s-a intrat încă de vineri, iar intrarea la meciul cu oltenii a fost lăsată liberă, astfel că stadionul din Copou s-a umplut.

Efectul s-a simţit din plin în prima repriză, care a fost dominată autoritar de moldoveni. CSMS a marcat de două ori, a mai ratat alte câteva ocazii importante, una uriaşă prin Bole, 21, care nu l-a învins pe Straton din poziţie de 1 la 1.

Apatică în primul act, când a trăit doar două minute, Grahovac parând şuturile lui Măzărache, 25, şi Zlatinski, 26, Știința a căpătat ceva culoare după odihnă.

Profitînd de pasul înapoi făcut de gazde, oaspeţii au dominat startul reprizei a doua, Zlatinski în minutele 50 şi 54 dând ceva emoţii ieşenilor.

Zarurile au fost aruncate definitiv în minutul 78, când Ţigănaşu a scris un scor de neprezentare. CSMS obţine astfel primul succes din acest an pe teren propriu şi începe să spere cu argumente solide la Europa.

"Vrem locul 7, e adevărat, dar nu ne gândim la Europa pentru că lupta e lungă în continuare, iar diferenţa de puncte dintre echipe este minimă"
Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iaşi

"La 3-0 nici nu mai contează dacă adversarii au marcat vreun gol din ofsaid sau nu. Noi am prins o zi foarte slabă, nu avem ce să spunem mai mult"
Andrei Herghelegiu, atacant CSU Craiova

csms csu 3 0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
433922946768114
Ilie Tarnoveanu  •  05 Aprilie 2016, 16:36

Am mai discutat aici de norocul avut cu Timisoara si mai cu seama Botosani. F. multe greseli individuale nefortate. Multi lipsiti de vlaga si ambitie,fara scheme de colaborare in teren.Toate astea depind de antrenori si antrenamente. Bijuterii ca Ivan,Bancu,Vatajelu,Mateiu sunt in scadere si vor pierde sigur convocarile la nationala.Nu mai vorbesc de Baluta care din vitezistul serpuitor printre adversari a ajuns de parca acum se apuca de footbal.Strangeti randurile urgent,dar mai cu seama numiti un antrenor tip Smurd pentru reanimare.Daca pierdeti cu CFR intrati in hora retrogadarii.

854605894625108
Silviu Apostol  •  04 Aprilie 2016, 13:02

Ce pretentii sa ai de la craioveni dupa ce l-au "vandut" pe Ivan la Barcelona ? Cum sa joace fara "superstar" ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează