FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CSMS IAŞI 3-1

VIDEO Paşaport de "naţională" » Nistor a marcat un eurogol cu CSMS Iaşi (3-1) şi aşteaptă convocarea lui Piţurcă

Născut la Rucăr, Nistor a mai jucat la Inter Curtea de Argeș și la CS Mioveni
Născut la Rucăr, Nistor a mai jucat la Inter Curtea de Argeș și la CS Mioveni

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 martie 2013 22:15

Gorjenii s-au impus lejer, graţie unei evoluţii superbe a lui Nistor, care-l obligă pe Piţi să îl selecţioneze pe mijlocaş pentru "dubla" cu Ungaria şi Olanda.

Cine-şi imagina că Pandurii sub domnia lui Cristi Pustai vor omorî spectacolul în favoarea rezultatului s-a înşelat amarnic! Ce-i drept, gorjenii au avut şi un adversar ce iubeşte jocul deschis, cel puţin în acest an. Pustai şi Ciobotariu au gîndit la fel meciul: "Focu' la ei"! Cei mai cîştigaţi au fost privitorii.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În prima parte, ambele echipe au jucat de parcă aveau de recuperat un deficit de 3 goluri! Şuturi, centrări, devieri spectaculoase. Nistor s-a făcut primul remarcat. Un contraatac al gazdelor a dus mingea pînă în glezna închizătorului, care a înscris printr-un şut plasat perfect la colţul lung: 1-0! Aşa a ţinut-o apoi tot meciul: a driblat, a pasat, a recuperat. A fost cel mai bun de pe teren.

Moldovenii nu au îngenuncheat şi au restabilit egalitatea, Mihălăchioaie, aflat la al doilea meci în Liga 1, a trimis în forţă, în diagonală şi a făcut 1-1, dintr-o fază suspectă de ofsaid! Partea a doua a fost adjudecată de Voiculeţ şi ai lui.

După ce a ratat exasperant în prima repriză, Lemnaru s-a poziţionat bine la o respingere a lui Irimia şi a făcut 2-1. Trei minute mai tîrziu, Matulevicius s-a înălţat superb în careu şi a trimis cu capul de la 8 metri! 3-1 şi oltenii au mai bifat 3 puncte în cursa pentru Europa.

"Sper să fiu convocat la «naţională»! Dacă vom juca aşa meci de meci, cu siguranţă vom prinde un loc de cupă europeană!" ( Dan Nistor, mijlocaş Pandurii)

"Ne batem cu Dinamo şi cu Petrolul pentru ultimul loc pe podium" (Cristian Pustai, antrenor Pandurii)

9 puncte a scos Pandurii în retur, din 4 meciuri cu echipe din Moldova: 1-0 la Ceahlăul, 2-1 cu Vaslui, 0-1 la Oţelul şi 3-1 cu Iaşi

563745-pandurii-csms.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
eusebiu_b
eusebiu_b  •  17 Martie 2013, 10:31

"Focu' la ei" inseamna defensiva, nu ofensiva, scumpo..

filipalexandru
filipalexandru  •  17 Martie 2013, 08:20
Postat de vladutz13 pe 17 Martie 2013, 01:07

Avem deja 100% convocati: Lazar, Bourceanun si Pintilii... cati inchizatori ne trebuie???

Poate Piti sa o convoace si pe ma'sa,daca vine cu o victorie din bozgoria,nu conteaza.

plischi
plischi  •  17 Martie 2013, 06:17

io zic ca daca executa si doua aruncari de la margine mai de efect in mod cert va fi si titular! fir- ash al mamii!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează