FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CEAHLĂUL 0-1

VIDEO Petre Grigoraş, foc şi pară după înfrîngerea cu Ceahlăul: "Cel mai ruşinos meci din carieră!"

Dumitraș a marcat după o acțiune care ar face invidios orice atacant de clasă
Dumitraș a marcat după o acțiune care ar face invidios orice atacant de clasă

Articol de - Publicat duminica, 10 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 09 august 2014 23:59

Petre Grigoraş a sintetizat perfect jocul gorjenilor de aseară: "Nu ştiu de ce ne-am prezentat, sîntem o ruşine pentru toţi cei care ne-au urmărit."

De Pandurii lui Grigoraş ne-am îndrăgostit în trecut şi fiecare a simţit un ataşament faţă de fotbalul poetic al gorjenilor. Dar timpul a trecut şi frumoasa echipă din Tg. Jiu a suferit o transformare incredibilă. În rău.

VIDEO: Vezi AICI golul meciului!

Pasele în aut, împiedicările în minge sau centrările în tribune ne fac să ne întrebăm dacă Pandurii era echipa care reamintea de fotbalul pur, care fără spectacol nu îşi găsea rostul.

Cu un mijloc impresionant ca nume, echipa lui Grigoraş nu a fost capabilă să lege trei pase în preajma careului advers, iar drumul spre poartă a părut mai dificil decît pelerinajul de la Santiago de Compostela.

Doar Răduţ a părut că îşi mai aduce aminte de noaptea în care ridiculiza Steaua prin driblingurile sale pe acelaşi stadion pe care ieri s-au auzit mai degrabă strigăte de dezaprobare decît aplauze de încurajare.

Cei de la Ceahlăul păreau victime sigure înaintea meciului. Fiecare aştepta descătuşarea pandurilor, în schimb a picat bomba trupei lui Florin Marin, iar reuşita a venit de unde se aştepta mai puţin.

Fostul stelist Andrei Dumitraş le-a arătat gazdelor cum se driblează, a trecut fără probleme de Nicoară, nici nu l-a băgat în seamă pe Momcilovici, iar lui Stanca nu i-a dat şansa nici măcar să se arunce, mingea lovind plasa într-o fracţiune de secundă.

Totul putea fi chiar mai rău. Lucas Garcia a făcut ce a vrut în careu şi a fost faultat de Unguruşan, însă "centralul" a acordat galben pentru simulare. Una dintre probleme a fost rezultatul, dar nu cea mai mare. Ce se întîmplă cu Pandurii?

"Nu ştiu dacă am suportat o astfel de ruşine în cariera de antrenor. Am mai pierdut meciuri, dar un joc atît de slab n-am pomenit în viaţa mea" ( Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

"Am fost o ruşine în această seară! Nici nu ştiu de ce ne-am prezentat. Sîntem o ruşine pentru cei care ne-au urmărit. Am dezamăgit ca atitudine, mentalitate, evoluţie, tot" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

"Meritul meu pentru această victorie este mic. Marele merit este al jucătorilor şi al fostului antrenor, Marin Barbu. Eu doar le-am redat încrederea în ei şi i-am motivat bine pentru acest joc" (Florin Marin, Antrenor Ceahlăul)

629514-pandurii-ceahlaul-0-1.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Achim, iertat de eliminare
Mijlocaşul la închidere al Ceahlăului, Vlad Achim, a fost avertizat de "centralul" Iulian Călin în minutul 20, după o intrare dură. În debutul reprizei secunde, acelaşi Ichim a intrat cu talpa sus la căpitanul gorjenilor, Dan Nistor, însă arbitrul a ezitat să îi arate al doilea cartonaş galben şi să îl elimine pe jucătorul nemţean.

A schimbat sistemul
După lipsa de eficacitate din acest început de sezon, antrenorul Petre Grigoraş a decis să modifice sistemul de joc al echipei, renunţînd la clasicul 4-3-3. Grig l-a lăsat pe bancă pe Paul Anton, iar în teren a jucat cu un singur închizător, Breeveld, patru mijocaşi în faţa acestuia şi un singur vîrf, Matulevicius.

Pustai, sponsor la folk
Fostul antrenor al celor de la Pandurii, Cristian Pustai, s-a întors în oraş acum două zile, dar nu din motive fotbalistice. Profesorul este sponsor şi preşedinte al Festivalului de folk din Tg. Jiu şi va rămîne aici pînă la finalul evenimentului. Alături de Pustai, festivalul a fost sponsorizat şi de fiica omului de afaceri Nicolae Sarcină.

INBOX
- Legenda Pandurilor, Doru Mihuţ, a dat lovitura de start a meciului dintre Pandurii şi Ceahlăul. Acest eveniment a avut loc în cinstea contribuţiei aduse de Mihuţ la Centrul de copii şi juniori ai Pandurilor.
- Florin Marin a fost la primul meci pe banca Ceahlăului, după ce Marin Barbu şi-a dat demisia în această săptămînă. Noul tehnician nu vrea ca această poziţie să fie una permanentă, cerînd conducerii să caute un înlocuitor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
vladutz13
vladutz13  •  10 August 2014, 11:07
Postat de suiac pe 10 August 2014, 10:13

GRIGORAS , un antrenor " de doi lei tramvai "...Probabil cel mai depasit antrenor care activeaza in momentul de fata in liga 1 ! Pe langa asta, mai este si bolnav ( labil psihic ).

Hm, tu cred ca ar trebui sa iei lista cu ceilalti antrenori din Romania ca sa vezi cu cine il compari!!! Grigoras are nevoie de timp, nu am nicio indoiala ca o sa faca echipa buna la Pandurii

suiac
suiac  •  10 August 2014, 10:13

GRIGORAS , un antrenor " de doi lei tramvai "...Probabil cel mai depasit antrenor care activeaza in momentul de fata in liga 1 ! Pe langa asta, mai este si bolnav ( labil psihic ).

georgeudrescu
georgeudrescu  •  10 August 2014, 09:55

Ce ne aruncam la cuvinte. Legendă Doru Mihut? Fostul jucător , ca legende sunt puține

Vezi toate comentariile (3)
Comentează