FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - PANDURII 2-0

VIDEO Portocala chinuită » U Cluj la prima victorie în Liga 1 sub cîrma lui George Ogăraru, scor 2-0

Kovacs a marcat ieri al doilea său gol în Liga 1
Kovacs a marcat ieri al doilea său gol în Liga 1

Articol de - Publicat duminica, 05 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 04 octombrie 2014 23:25

George Ogăraru încă nu a impus stilul olandez la Cluj, dar a obţinut prima victorie după un meci în care echipa lui a suferit.

Ambiţia bate uneori frenezia ofensivă. E drept, lui U i-a ieşit o dată din două tentative. Nu a scăpat neînvinsă în derby-ul Clujului, a primit gol de la CFR în finalul unui meci în care se apărase admirabil în inferioritate numerică. Echipa lui Ogăraru şi-a păstrat determinarea şi pentru partida cu Pandurii şi de data asta a mers!

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Formaţia lui Grigoraş a pasat mai mult, a dominat aproape în permanenţă, dar U bate cu 2-0, cu goluri marcate de oameni aflaţi în puncte diferite ale carierelor. Veteranul Cristocea a înscris pentru 1-0 înaintea pauzei, cu un şut de jucător experimentat, o execuţie din interiorul careului exact lîngă bară.

Pandurii au condus jocul şi în partea a doua, dar adevărata dovadă de tehnică a dat-o un jucător al lui U. Tînărul Lorand Kovacs a avut o atingere magnifică la primul contact cu mingea după ce intrase pe teren, un "interior" în colţul lung, peste Stanca, o minge de admirat, nu de apărat. Un gol "olandez" al unei echipe pe care Ogăraru a învăţat-o deocamdată să sufere şi să se apere bine.

"E o mare satisfacţie. Simţeam că muncim fără să fim răsplătiţi, din moment ce nu reuşeam să cîştigăm. Frustrarea era mare mai ales după înfrîngerea cu CFR. Îl felicit pe Kovacs, a dat un gol frumos!" (George Ogăraru, antrenor U Cluj)

"Faptul că noi am luat un "galben", iar cei de la U au primit cinci arată că ei chiar au ţinut cu tot dinadinsul să cîştige, au fost agresivi, ambiţioşi. Despre jucătorii mei nu pot să spun acelaşi lucru, lasă de dorit" (Marian Dinu, antrenor secund Pandurii)

"Sper să mai dau un gol şi cu Steaua, în etapa viitoare. Şi dacă, totuşi, nu marchez la Bucureşti, să plecăm măcar cu un punct. Sînt convins că putem" (Lorand Kovacs, mijlocaş U Cluj)

636402-u-cluj-pandurii-2-0.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
castravete69
castravete69  •  05 Octombrie 2014, 12:08

ma bucur pentru ogararu :)

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Octombrie 2014, 09:22

...e bine cand mai castigi ...si a revenit George...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează