FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CSU CRAIOVA 0-2

VIDEO Prazul mai tare ca laleaua » CSU Craiova a bifat a doua victorie la rînd, 2-0 cu U Cluj

Articol de - Publicat marti, 23 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 23:31

Oltenii lui Cîrţu şi Săndoi au cîştigat clar pe terenul lui U Cluj, formaţie pregătită de Ogăraru, antrenor şcolit la Ajax, în Olanda.

Craiova s-a dus pe Cluj Arena să obţină primele puncte în deplasare în acest sezon, după ce în runda trecută reuşise să cîştige în premieră un meci, 1-0 acasă cu Oţelul. De partea cealaltă, aflat la al doilea joc în cariera de antrenor, George Ogăraru ţintea şi el primul succes, după eşecul de la debut din Giuleşti.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Două bare în 5 minute
Oltenii s-au întrecut în ratări în prima repriză. Mai întîi Bawab, aflat la debut în tricoul Craiovei, a trecut de Veselovsky, dar Ciupe a respins de pe linia porţii (11). Apoi, Nuno Rocha a lovit transversala cu o lovitură de cap (25), iar Madson a trimis în bară din lovitură liberă (30).

Tot acesta din urmă a irosit şi o ocazie uriaşă înainte de pauză trimiţînd în portar din 6 metri (41). Gazdele au replicat doar prin şutul lui Boutadjine, respins în corner de fostul dinamovist Bălgrădean.

U Cluj, fără reacţie
După pauză s-a făcut dreptate pe tabelă. Cei care au înscris au fost clujenii, prin Muşat, însă în propria poartă (49)! Chiar şi aşa dominarea craiovenilor a continuat, însă Frăsinescu a mai irosit o şansă (56). S-a făcut 2-0 după o fază superbă, mingea circulînd pe traseul Bancu - Bawab - Rocha, iar primul a marcat cu sînge rece (64).

"Şepcile roşii" nu şi-au revenit pînă la final, iar fanii i-au strigat deja demisia lui Ogăraru! Între timp, CSU, "lanterna roşie" a campionatului după 6 etape, a ajuns la 8 puncte, egalîndu-i pe clujeni în clasament.

"La pauză eram supărat că nu marcaserăm, dar s-a făcut dreptate în repriza secundă. Am luat trei puncte mari" (Sorin Cîrţu, director tehnic CSU Craiova)

"Am jucat foarte bine azi. Am avut mult ghinion în prima repriză, dar bine că am cîştigat în final. Am rămas şocat cînd am ajuns la Craiova. Nu mă aşteptam să găsesc nişte colegi aşa valoroşi şi condiţii atît de bune" (Thaer Bawab, atacant CSU Craiova)

"Nu înţeleg ce s-a întîmplat. Am făcut nişte greşeli copilăreşti. Elevii mei nu au respectat indicaţiile mele. Scorul e mincinos, puteam pierde mult mai rău!" (George Ogăraru, antrenor U Cluj)

634975-u-cluj-csu-craiova-0-2.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Neşu a revenit în fotbal
Aseară a avut loc şi debutul lui Mihăiţă Neşu în noua sa carieră, cea de analist video, după ce a acceptat propunerea venită din partea lui George Ogăraru. Acesta a fost prezent pe Cluj Arena, iar înaintea meciului a intrat pe teren în aplauzele celor 22 de jucători şi a puţinilor spectatori din tribune. Fostul internaţional român a fost premiat de observatorul LPF.

Olteni în haine noi
În premieră în acest sezon, CSU Craiova a evoluat într-un nou rînd de echipament. Elevii lui Emil Săndoi şi Sorin Cîrţu au jucat aseară în albastru complet, acesta fiind echipamentul pentru jocurile din deplasare. Acasă, oltenii vor evolua în alb complet. Pînă aseară, formaţia din Craiova a jucat de cele mai multe ori în tricouri cu dungi alb-albastre.

I s-a cerut demisia
George Ogăraru e deja contestat de fanii lui U Cluj. Cei aproximativ 500 de suporteri care au fost aseară pe Cluj Arena l-au contestat pe antrenorul echipei favorite. La finalul întîlnirii, fanii i-au cerut acestuia demisia şi au scandat numele lui Mihai Teja, fostul tehnician al "şepcilor roşii".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
khal_37
khal_37  •  23 Septembrie 2014, 18:43

satelitul lui n9inamo a trantit meciul ca sa provoace demiterea lui Ogararu, ce e asa greu de inteles, cum, echipa a doua a lui 9inamo sa fie antrenata de o legenda a Stelei?

aburel80
aburel80  •  23 Septembrie 2014, 15:11
Postat de eugen76.pan pe 23 Septembrie 2014, 11:21

nePISAM pe partidul PSD CSU CRAIOVA MOGOSOAIA inventata direct in liga a 2-a!ONOAREA,DEMNITATEA si CINSTEA noastra ..nu poate fi calcata in picioare!!

Onoarea ta.....;)))))))

leul.albastru
leul.albastru  •  23 Septembrie 2014, 14:01
Postat de eugen76.pan pe 23 Septembrie 2014, 12:44

Nu va multumiti doar sa ne dati dreptate!Renuntati la rolul de spectator propagandist CSU PSD si participa la manifestul pentru onoare,pentru a demostra o data pentru totdeauna ca CSU PSD MOGOSOAIA CRAIOVA nu este STIINTA NOASTRA si nici nu va fi!!

i-ati psd-ul si bagati-l in anus, poate asa te vindeci...! si manifestul la fel... tot in an us !!! ACEASTA "UNIVERSITATEA CRAIOVA" ESTE "STIINTA" NOASTRA, chiar daca veti muri si tu si mititicu si GSP si alte cateva scame p'aci ...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează