FOTBAL  »  Superliga  »  LAZIO - U CLUJ 4-1

VIDEO Prea mici » U Cluj n-a rezistat în amicalul de lux cu Lazio

Adrian Cristea (stînga)
a fost copleșit de cuplul
Klose-Hernanes
Adrian Cristea (stînga) a fost copleșit de cuplul Klose-Hernanes

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 07 august 2011 09:36

”Studenţii” au încercat să joace deschis cu romanii, dar Ştefan Radu şi coechipierii săi i-au taxat naivitatea elevilor lui Ionuţ Badea

"Studenţii" clujeni au început curajos examenul amical cu Lazio. Jucătorii lui Badea au avut posesia în primele minute, au pasat bine, dar mai mult în propria jumătate. În atac în schimb, apariţiile au fost destul de stinghere. Prima ocazie le-a aparţinut însă, Cojocnean a centrat din dreapta, iar Claudiu Niculescu a reuşit, doar pe jumătate, o "foarfecă" laterală (6).

Vezi rezumatul partidei Lazio - U Cluj 4-1

Dincolo, Matuzalem a tras puţin peste din lovitură liberă (12), iar Klose s-a încălzit cu două şuturi, unul reţinut (15), altul peste (19). Prima ocazie mare la poarta lui Popa i-a aparţinut lui Hernanes, care a preluat lejer în careu, dar portarul Universităţii a fost pe fază la şutul în cross (25). Imediat, clujenii au reacţionat. Achim a făcut o cursă solitară în banda dreaptă, a centrat perfect pentru Cojocnean, dar "capul" său (27) de la punctul cu var s-a oprit în braţele lui Marchetti.

A urmat o cădere liberă a "şepcilor roşii", care s-au văzut comasate în propria jumătate. A fost haos în centrul defensivei, acolo unde Klose a preluat nestingherit, iar Popa a fost nevoit să faulteze. Hernanes a tras violent din penalty (39), sub transversală, iar lazialii au intrat în avantaj la cabine.

Clujenii cu ocaziile, romanii cu golurile
La reluare, "U" a fost mai incisivă. Niculescu a fost din nou aproape de un eurogol, dar mingea trimisă de la 30 de metri a ocolit de puţin vinclul. "Prinţul" Cristea şi-a etalat tehnica, a driblat doi adversari, dar şutul i-a fost deviat alături (54). Din cornerul rezultat, o minge ce l-a lovit pe Pele a fost scoasă de pe linia porţii de Marchetti.

Dacă "U" n-a marcat, au făcut-o italienii. Klose (56), cu un şut simplu la colţul lung, şi Brocchi (61), demivoleu în plasa laterală, au închis jocul în doar 5 minute. Proaspăt intrat, Del Neri a marcat şi el (74) pentru un scor mult prea drastic pentru clujeni. Cojocnean a reuşit golul de onoare pe final (83), iar "studenţii" revin astăzi în ţară, urmînd ca săptămîna viitoare să întîlnească Steaua în campionat, la Ploieşti.     

Lazio Roma - "U" Cluj 4-1
Au marcat: Hernanes (pen. 39), Klose (56), Brocchi (61), Del Neri (74)/ Cojocnean (83)
Lazio: Marchetti - Scaloni, Biava, Stendardo, R. Ştefan - Brocchi, Matuzalem, Hernanes - Zarate, Klose, Sculli. Antrenor: Edoardo Reja.
"U" Cluj: M. Popa - Achim, Szukala, Pele, Mendy - Păcurar, Boştină, Nasser - Cojocnean, Cl. Niculescu, Ad. Cristea
Antrenor: Ionuţ Badea. Au mai jucat: Matache, Marinescu, Unguruşan, N. Tony, Bazzi, Szilagyi, Balde, Grecu, Abrudan

"Pentru noi a fost un test bun, chiar dacă l-am pierdut de o manieră clară. Ei nu se joacă, fiindcă investesc milioane de euro în jucători"
Ionuţ Badea, antrenor "U" Cluj

"La 0-1 puteam egala şi altul ar fi fost rezultatul. Am avut ocazii bune, dar, din păcate, nu am marcat. E bine că am ieşit din acest amical fără accidentaţi"
Florian Walter, finanţator "U" Cluj

Schimbări la şefie
În Adunarea Generală a Acţionarilor s-a stabilit noua organigramă a clubului clujean. Astfel, Florian Walter va fi director general, Călin Hinţea preşedintele Consiliului de Administraţie, Florin Bolchiş şi Gabriel Boştină vicepreşedinţi. De la începutul săptămînii trecute, Cosmin Irimieş este noul director executiv al Universităţii. Tot în AGA s-a decis să fie majorat capitalul social al clubului cu 4 milioane de lei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
ligax
ligax  •  10 August 2011, 16:56
Postat de imperator pe 07 August 2011, 03:24

E clar , si noi ii batem.

Pe umar de praf!:))

alpin
alpin  •  07 August 2011, 12:13

Ne-am menajat pentru meciul cu FC Mogos-oaia!

soviet.assault2
soviet.assault2  •  07 August 2011, 11:22
Postat de imperator pe 07 August 2011, 03:24

E clar , si noi ii batem.

clar ca nu ii bateti

Vezi toate comentariile (10)
Comentează