FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - U CLUJ 2-0

VIDEO Prejudiciu Grozav » Cu 10 ex-clujeni în echipă, Petrolul a învins-o pe U Cluj, scor 2-0

Adrian Cristea a fost unul dintre jucătorii aduşi de la U la Petrolul. +1   FOTO
Adrian Cristea a fost unul dintre jucătorii aduşi de la U la Petrolul.

Articol de - Publicat sambata, 17 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 17 noiembrie 2012 00:07

Actuala echipă a lui Walter a bătut-o pe precedenta fără mari emoţii, într-un meci în care la gazde au evoluat 10 ex-clujeni, doi dintre ei fiind marcatori.

Fluierul de start a fost dat de procurorii DIICOT, în urmă cu două zile, cînd sediile celor două cluburi au fost percheziţionate pentru a se verifica dacă transferurile a 15 fotbalişti de la Cluj la Ploieşti au fost făcute legal. Aşadar, aseară a fost întîlnirea dintre prejudiciatele "şepci roşii" şi prejudiciile ajunse la Petrolul. Unul dintre ele, Grozav a avut prima ocazie după doar două minute, dar Balauru s-a opus.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului

Apoi, în minutul 9, alt transfer suspectat, Cristea, a centrat cu efect din lovitură liberă, iar Neag a şters balonul suficient pentru a deschide scorul. Bokila a oferit faza primei reprize, cînd a preluat elegant de lîngă Christou, însă a şutat modest pe lîngă poartă (20).

Clujenii s-au trezit abia în minutul 31, cînd Bornescu a fost salvat de bară la şutul lui Dinu, pentru ca apoi să reţină în doi timpi execuţia lui Drăghici.

După pauză, cei 22 de jucători s-au încălzit greu! Prima şansă de gol a venit în minutul 68, şi i-a aparţinut lui Grozav, a cărui minge trimisă cu capul a lovit transversala. Imediat, pe contraatac, Drăghici putea egala, dar Bornescu i-a refuzat golul aşa cum avea să o facă şi cinci minute mai tîrziu şi lui Erico.

Elanul clujenilor s-a tăiat în minutul 77, cînd Grozav a reuşit în sfîrşit să marcheze. Meciul de pe teren s-a terminat 2-0, va continua însă în justiţie, unde judecătorii trebuie să decidă dacă dispun sau nu urmărirea penală.

I-au dat cu leucoplast lui Walter
Deşi Florian Walter a plecat de la U Cluj în vară, formaţia a continuat să evolueze în Liga 1 în acelaşi echipament, cel care are inscripţionat pe piept Romprest, firma ce-i aparţine fostului patron. Pentru că şi Petrolul, actuala echipă a lui Walter, are pe piept acelaşi sponsor, cei de la Cluj au mascat sponsorul de pe tricouri cu leucoplast. (foto 2)

"A fost un meci cu orgolii mari pentru că am jucat împotriva fostei echipe. Pe noi nu ne-au interesat controalele de la DIICOT, sîntem jucătorii Petrolului şi n-avem nici o problemă" (Gicu Grozav, atacant Petrolul)

537737-petrolul-u-cluj.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
gardenparty
gardenparty  •  19 Noiembrie 2012, 14:33
Postat de stelistu_boss pe 17 Noiembrie 2012, 02:16

au dat meciu aia de la cluj ce sa faca. dupa cfr acu si petrolul cu blaturi si smecherii ;)

gura cioara!.. sau oaie capie.....sau.....

bog_1
bog_1  •  19 Noiembrie 2012, 12:56

stimati scriitori de articole, ca jurnalisti nu va puteti numi, scrieti ceea ce vedeti, nu mai veniti voi cu tampenii ! schimbati-va meseria in politisti daca stiti voi mai multe despre aceste transferuri, sau scrieti fara sa prejudiciati imaginea clubului Petrolul Ploiesti ! sa va fie rusine !

fiul_lui_titi
fiul_lui_titi  •  17 Noiembrie 2012, 17:15

Să vedem dacă şi DIICOT va câştiga în derby-ul său cu "Walter".

Vezi toate comentariile (8)
Comentează