FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA

VIDEO Primarul Chiajnei l-a dat afară pe Baruch şi avertizează: ”Desfiinţez echipa dacă au aranjat meciul la pariuri!”

În urma prestaţiei penibile de la Vaslui, Baruch a primit nota 1 din partea Gazetei // Foto: Gabriel Tănasă (Vaslui)
În urma prestaţiei penibile de la Vaslui, Baruch a primit nota 1 din partea Gazetei // Foto: Gabriel Tănasă (Vaslui)

Articol de - Publicat duminica, 11 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 martie 2012 01:48

Primarul Chiajnei, Mircea Minea, spune că îi va rezilia contractul golkeeperului israeliano-român de 22 de ani. Idan a fost promovat pe pile de cuplul Ana-Maria Prodan - Reghecampf în baza prieteniei cu tatăl acestuia, un potent om de afaceri.

Concordia îl va concedia pe golkeeperul Idan Baruch (22 de ani), cel care sîmbătă, la Vaslui, a încasat trei goluri cum rar se pot vedea la acest nivel. "E primul hat-trick al unui portar pe care îl văd. Are o singură scuză, o fi jucat la pariuri", a comentat ironic Mihai Stoica la Fanatik Show. Baruch a foat schimbat la pauză după ce a scăpat printre mîini nişte mingi foarte simple.

VEZI AICI GAFELE INCREDIBILE COMISE DE BARUCH!

Un singur meci în Israel
Vă întrebaţi probabil cum e posibil ca un astfel de caraghios să ajungă să apere în primul nostru eşalon fotbalistic. Gazeta a aflat răspunsul din surse credibile: "Ana-Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf l-au adus vara trecută pe Baruch la Snagov, iar în iarnă l-au luat cu ei la Chiajna. Cei doi sînt prieteni de familie cu tatăl portarului, un potent om de afaceri în domeniul forestier şi imobiliar".

Înainte de a fi transferat la Snagov, unde a apărat în 15 jocuri, Idan fusese de două ori rezervă la Maccabi Netanya şi apărase un singur meci pentru Beitar Shimshon Tel Aviv, Liga a 2-a, în sezonul 2009-2010!

"Nu e nici de judeţ"
Primarul Chiajnei, Mircea Minea, a rămas şi el uluit de gafele lui Baruch din meciul de la Vaslui. "A fost catastrofal! Ne-am făcut de rîs rău de tot. După părerea mea, Idan nu e portar nici de judeţ. Noi, cei din Consiliul de Administraţie, nu ne-am băgat niciodată peste antrenori, dar Baruch nu are ce căuta la Chiajna. Îl vom da afară! N-am ştiut că tatăl lui este om de afaceri, iar Anamaria Prodan şi Reghecampf sînt prieteni cu el".

Edilul îşi bagă azi echipa în şedinţă. Suspiciunile de trucare a meciului pentru pariuri îl macină: "Nu cred aşa ceva, dar prefer să desfiinţez echipa dacă se confirmă zvonurile". Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a refuzat să comenteze subiectul, iar soţia lui nu a putut fi contactată telefonic.

Pont ciudat
Rezultatul FC Vaslui - Chiajna 4-0 ridică suspiciuni. Unul dintre cititori ne-a semnalat că ar fi cumpărat cu 150 de euro un pont de la administratorii forumului Privatebet pentru această partidă. Cititorul susţine că a primit mailul cu ponturile cu o zi înaintea partidei, vineri, 9 martie, la ora 15:23, de la adresa de email [email protected]: "Pont Vaslui (-1.5). Cota 2.30. Încredere 10 din 10. Încercaţi şi minimum 4 goluri în meci şi scorurile exacte 3-0, 4-0 şi 5-0. Avem garanţii 100% de la un oficial din tabăra uneia dintre echipe. E o înţelegere între proprietarii celor două cluburi. Jucaţi că FC Vaslui cîştigă la minimum 2 goluri diferenţă, cotele sînt în jur de 2.30. Vă rugăm să nu dezvăluiţi altor persoane aceste informaţii". E posibil ca cele de mai sus să fie doar o încercare a celor care vînd ponturi de a atrage noi cumpărători.

18 meciuri oficiale are Baruch la seniori: unul la Beitar Shimshon Tel Aviv (Liga a 2-a), 15 la Snagov (Liga a 2-a) şi două la Chiajna ( Liga 1)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
athommuska
athommuska  •  11 Martie 2012, 17:33

parca vad ca - odata concediat Baruch, o sa iasa cateva voci prin presa ca a fost discriminare, antisemitism, etc. etc. :D:D e tipic

gogolin
gogolin  •  11 Martie 2012, 16:23

asa e cand primarul poate sa faca ce vrea el la mintea lui nu doar politicienii is blatisti si toti sunt de aceaci calibru ca el caRE VINDE SI GUNOIUL ORASULUI PE CATIVA LEI

dodesteanu
dodesteanu  •  11 Martie 2012, 16:16
Postat de theopalas pe 11 Martie 2012, 13:47

Porumboiu iar umbla cu prostioare...

...da maaa!...voi cei de la galati sunteti singurii din liga 1 care jucati"corect" si castigati" corect" un campionat!...s-a vazut jocul vostru din europa si ultimile 2 jocuri din campionat,sunteti praf!...cum ati castigat voi campionatul anul trecut?...ti-ai pus intrebarea?...sau nu intelegi?...in locul vostru nu as mai comenta cel putin 3 ani!...

Vezi toate comentariile (48)
Comentează