FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ŢSKA SOFIA 2-1

VIDEO Primul trofeu! Roş-albii au cîştigat Cupa Taurus şi au intrat în posesia unui cec de 10.000 de euro

Articol de - Publicat joi, 09 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2012 21:39

Dinamo a subordonat aseară echipa lui Moraes, învingînd cu 2-1 pe ŢSKA Sofia, în urma unui meci inteligent


Deja se configurează în linii mari "11"-le de bază al roş-albilor pentru începutul sezonului. Ar fi echipa de start de aseară, cu ŢSKA Sofia (2-1), în care ar mai intra Kone în locul lui Stoica.

Plusuri
1. Alexe e alt fotbalist, mai în vînă, a stăpînit mingea şi şi-a subordonat, în viteză, adversarii, a punctat din nou, însă trebuie să strîngă mai des în apărare.

2. Multe situaţii de poartă, cu toate liniile: Alexe (12 şi 30), şut la colţul lung, respectiv de la marginea careului, Niculae (31, 37 şi 53), ultima oară bară din centrarea lui Munteanu, Moţi (33), cap, imprecis, Rus (53), grăbit, Munteanu (64), lovitură liberă, au avut şansa desprinderii.

3. Bălgrădean, providenţial. A scos unu la unu cu Moraes, de 3 ori a închis unghiurile.

Minusuri
1. Cam multe erori în zona centrală şi la fel de multe pase greşite, spre deosebire de amicalul precedent, cu Zimbru (4-0).

2. Dănciulescu a coborît mult, a ajutat în faza de apărare, dar puţine mingi l-au găsit la finalizare.

3. Dinamo depinde exclusiv de pasele inteligente ale lui Munteanu. Cînd acestea nu-şi găsesc adresantul, totul se năruie.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI!

Dinamo - ŢSKA Sofia 2-1 (1-1)
Au marcat: L. Rus (10), Alexe (68) / Moraes (28-pen)
Dinamo: Bălgrădean - Luchin, Grigore, Moţi, Scarlatache - L. Rus (Strătilă 85), D. Stoica (Tameş 64), C. Munteanu, Alexe (Mărkuş 75, Ţucudean 90) - Niculae, Dănciulescu (Curtean 69). Antrenor Liviu Ciobotariu

Avalanşă de pumni
În minutul 80, Rus l-a faultat tare pe Platini, iar jucătorul bulgarilor a reacţionat extrem de dur. I-a tras două picioare românului căzut, apoi a urmat un meleu general, în care s-au strîns toţi jucătorii, unde s-a împărţit pumni şi palme cu generozitate, Grigore ieşind cel mai şifonat. Rus şi Platini au fost eliminaţi, după ce, în prealabil, şi-au dat mîna.

Inbox
- Alături de Cristi Borcea a stat în tribună şi patronul Astrei, Ioan Niculae, şi el simpatizant dinamovist.
- Echipa lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, a făcut antrenament pe terenul alăturat, iar Gigel Bucur, accidentat, a urmărit prima repriza a "cîinilor".
- La partidă a asistat şi Sorin Cîrţu, liber de contract încă, alături de Ion Marin, "principalul" de la Dinamo 2.
- Înainte de finală s-a ţinut un moment de reculegere pentru victimele tragicului accident de la graniţa Bulgariei cu Turcia, unde s-a spart un baraj.

"Important e că am cîştigat şi am demonstrat că avem o echipă bună. Păcat de incidentul din final şi de ieşirile nervoase ale bulgarilor"
Dragoş Grigore, fundaş Dinamo

"Banii pe care îi primim pentru cîştigarea acestui trofeu vor rămîne jucătorilor. Felicit băieţii că au demonstrat că au valoare"
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

"Dinu Gheorghe e un dinamovist şi toată Liga 1 şi-l doreşte, o să vorbesc cu colegii din acţionariat să vedem dacă îl putem aduce"
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

Citește și:

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024
Nationala
România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024
Sârbii au izbucnit la adresa lui Bellingham » Gestul englezului, taxat aspru: „Rușinos! Marii fotbaliști nu fac așa ceva”
Euro 2024
Sârbii au izbucnit la adresa lui Bellingham » Gestul englezului, taxat aspru: „Rușinos! Marii fotbaliști nu fac așa ceva”
FRF, mână-n mână cu politicul și la Euro! » Burleanu n-a uitat cine l-a „uns” ca să ajungă șeful fotbalului românesc. Cadrele surprinse de reporterii GSP
Nationala
FRF, mână-n mână cu politicul și la Euro! » Burleanu n-a uitat cine l-a „uns” ca să ajungă șeful fotbalului românesc. Cadrele surprinse de reporterii GSP

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”


Comentarii (30)
bamse1901
bamse1901  •  09 Februarie 2012, 19:29

skarlatake in echipa de baza? cam naspa suna.

policefun
policefun  •  09 Februarie 2012, 14:52
Postat de itza69 pe 09 Februarie 2012, 09:38

AU CASTIGAT CUUPAAAAA>SUNT FINALISTI!!!!!!! In sfarsit un mare trofeu castigat cu ochii umflati!Respect Dinamo!Legendele din meciul asta vor ramane pentru totdeauna in istorie.La o parte cu Lucescu Dinu Dumitrache.Faceti loc .Apare Markush,Tucudean,Balgradean cel atotstiutorul care stie clasamentul pe de rost.Apropo,bai surogat de fotbalist,voi credeti cu adevarat ca sunteti primii datorita voua,sau sampaniilor lui borcea???O sa aflati raspunsul la toamna cand iar va elimina prima echipa fara nume cu care veti juca.Si iar veti fi caini adevarati adica o sa va lingeti in kour.Hough!

Sa fie asta Concordia Chiajna?

policefun
policefun  •  09 Februarie 2012, 14:45
Postat de dorofteimarius pe 09 Februarie 2012, 09:57

sezonl acesta dinamo a luat tot ce se putea, cupa (taurus) si campionatul (de aruncat cu privirea la meciurile din CL si EL), iar Ciobi e nominalizat la antrenorul anului la mare distanta de Guardiola si Mourinho. sa luati cate un euro sa ajunga tuturor.

O sa-l donam l( euro-ul ) la steoaia sa mai recupereze din pierderile dupa meciurile cu Twente. Si acum o bomba steoaia a castigat EL invingand in finala celebra echipa ... na ca nu se stie care si din ce tara este aceasta echipa a ba da Concordia Chiajna, hahaha

Vezi toate comentariile (30)
Comentează