FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - BOTOŞANI 0-0

VIDEO Punctul ce creşte emoţiile » Ceahlăul a reuşit doar o remiză cu Botoşani, scor 0-0

Articol de - Publicat joi, 08 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 08 mai 2014 00:29

Ceahlăul şi Botoşani au remizat, iar acum gazdele tremură pentru a rămîne în primul eşalon. Parcă şi Pietricica s-a plictisit de fotbal. Lume puţină în tribune, atmosferă anostă şi fotbal modest! Asta s-a întîmplat ieri la Piatra-Neamţ.

Ca şi salvaţi, oaspeţii n-au mai forţat, dar tot ei au încercat poarta primii, prin Fulop. însă mingea s-a dus departe (24). Replica gazdelor a venit de la Golubovici, în două rînduri: lovitură de cap ce a ratat ţinta (27) şi o "foarfecă" de la 16 metri reţinută de Lazar (30).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Pînă la pauză, Chitoşcă a mai trimis un şut, dar şi el pe lîngă poartă. Înainte, Marin Barbu ajunsese în tribună, după ce a protestat la decizia "centralului".

Partea a doua a fost şi mai plictisitoare. Ceahlăul a ajuns greu în careul advers şi cînd a făcut-o, n-a pus poarta adversă în pericol. Golubovici a mai avut o încercare, dar fără emoţii pentru Lazar (80). Meciul s-a terminat aşa, cu Botoşani sigură de locul ei în Liga 1 şi cu Piatra-Neamţ simţind cum se apropie fiorii reci ai ligii secunde.

5 luni şi 16 zile au trecut de la ultimul succes reuşit de Ceahlăul pe teren propriu. S-a întîmplat pe 22 noiembrie, Ceahlăul - ACS Poli, 1-0. De atunci au fost 4 remize şi 4 înfrîngeri

616125-ceahlaul-botosani-0-0.jpg

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
mirelu
mirelu  •  08 Mai 2014, 19:29

numai laudati botosaniul echipa care a avut cel mai mare noroc sezonul asta .care au avut noroc carul cum naiba cu brasovul scapa portarul mingea din mana in min 90 cu timisoara le da la aia 2 oamenii afara in min 90 pt timisoara nu da si gol anulat aiurea cu vaslui suteaza ala a vrut sa degajeze saracul da gol cu viitorul penalty si rosu care numai sfaiter putea sa l mai dea:)numai zic pe in tur cu vaslui un singur sut in min 85 gol cu gaz metan 2-1 din 2 suturi cu timisoara cu 1-0 tot asa si aia au avut 20 de cornere ei 0 la brasov 2-1 din 2 suturi valoarea lor e cand le a dat pandurii 6 astra 6 steaua 4 cu frana de mana trasa petrolul 3...

fcbm
fcbm  •  08 Mai 2014, 18:18
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Fc Botosani a fost pe primul loc in etapa a 6 datorita faptului ca Astra si Steaua avea un meci mai putin.Asa cum a fost si Otelul in etapa a 2.

cainerau1953
cainerau1953  •  08 Mai 2014, 13:43

Jocul lui Botosani si primele locuri, sau rupt de la infrangerea aia usturatoare de la targu jiu, dupaia au pierdut cam tot, dar este de inteles, sunt la prima experienta in liga 1, si orikum joaca un fotbal mult mai frumos decat celelalte echipe......eu i-am urmarit sezonu asta f.atent, au niste jucatori valorosi care pot face diferenta oricand, pt userul alexhaiducu asta habarnare fotbal, cum sa dea Botosaniul meciul cand si ei ar fi vrut in Europa sau chiar un TITLu in istoria lor !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează