FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - ASTRA 1-1

VIDEO Punctul "turistului" » Astra a scos doar o remiză în deplasarea de la Braşov. Oleg Protasov, în pericol

Articol de - Publicat luni, 02 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 martie 2015 22:56

Astra a remizat aseară la Braşov, după ce Tembo a egalat cu un şut frumos de la 30 de metri.

În mintea microbistului român, după perioada petrecută în Ghencea în urmă cu 8 ani, Oleg Protasov a rămas ca fiind un antrenor cu un stil de joc spectaculos. De cînd s-a întors în Liga 1, ucraineanul parcă face totul pentru a arăta contrariul. Astra e formaţia cu cele mai multe remize din campionat, 7 la număr, şi ca să poţi rezista să o priveşti 90 de minute ai nevoie de o voinţă mare.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Sub Tâmpa giurgiuvenii s-au chinuit rău. Singura ocazie de gol a venit la o gafă în apărarea gazdelor, însă Fatai nu l-a putut învinge pe Iacob, care a parat în doi timpi. De partea cealaltă, braşovenii au arătat total schimbaţi faţă de partida de la Ploieşti din etapa trecută. Mult mai ofensivi, elevii lui Lokica au controlat jocul şi au deschis scorul la o gafă a lui Laban.

Stelele s-au aliniat însă pentru "astrali", Bencun a fost trimis la vestiar, iar giurgiuvenii aveau 30 de minute la dispoziţie să întoarcă scorul. Tot ce au reuşit a fost o reluare cu capul peste poartă a aceluiaşi Fatai.

Cu 15 minute înainte de ultimul fluier, braşovenii au rămas în 9, după ce Jurici a fost şi el eliminat. De data asta, se reuşeşte egalarea (80). Autorul este Tembo, un fotbalist care a stat luni bune în vacanţă, revenind la echipă în această iarnă. Şutul său de la 30 de metri l-a învins pe Iacob. Încă o remiză bifată de Protasov, a 8-a!

Vine Stoican?
Oleg Protasov are zilele numărate pe banca Astrei. Patronul Ioan Niculae nu e mulţumit de rezultatele echipei cu ucraineanul pe bancă şi se gîndeşte serios să-l demită. Surse autorizate susţin că omul de afaceri a discutat deja cu Flavius Stoican, fostul antrenor al lui Dinamo, care e fără angajament din noiembrie, de cînd a plecat din Ştefan cel Mare.

"Aţi văzut meciul cu Astra? Aţi văzut cum ne-am luptat? Această partidă ne dă speranţe că ne vom salva" ( Vjekoslav Lokica, antrenor FC Braşov)

"Braşovul are o echipă puternică! Puteam să mai marcăm cîteva goluri, dar n-a fost să fie. Laban e un jucător cu experienţă, nu mă aşteptam să facă acea eroare. Ce să-i fac acum? Nu pot să-l omor! Patronul e şeful, dînsul decide dacă mai rămîn sau nu. Nu sînt îngrijorat, n-am de ce să fiu" (Oleg Protasov, antrenor Astra)

653687-brasov-astra-1-1.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dora
dora  •  02 Martie 2015, 10:30

Din pacate nu joaca Protasov. Dar el face echipa, cu Budescu in teren 90 de minute, cu un Enache care nu mai joaca fotbal de cind a fost selectionat la Nationala, cu 3 mijlocasi la inchidere, dintre care unul o mai si comite. Sa vina Isaila sa mai salveze ce se mai poate salva...ori Grigoras...ori ...

raducallin
raducallin  •  02 Martie 2015, 09:41

Bravo Iacob , iar ai dormit in ghete si te-a trezit ala cu o torpila .

demolarii
demolarii  •  02 Martie 2015, 09:27

cand schimbi des antrenorii, nu poti solicita constasnta. iar jucatorii sunt derutati de schimbari, fiecare antrenor incercand sa schimbe, in loc sa continue ce a facut bun predecesorul....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează