FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 2-0

VIDEO Puştii de sacrificiu » Astra a învins Viitorul, 2-0, pentru a treia oară în acest sezon

Articol de - Publicat duminica, 15 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 14 decembrie 2013 22:46

Astra are 9-0 cu Viitorul din cele trei întîlniri directe ale sezonului, cea de ieri fiind obţinută mai greu, graţie unui penalty

4-0 în campionat, 3-0 în Cupa României. Scorul general din ultimele două întîlniri Astra-Viitorul era 7-0, dar formaţiile au arătat de parcă îşi schimbaseră loturile între timp. Meciul a fost mult mai echilibrat decît indicau clasamentul şi tradiţia duelurilor directe.

Click aici pentru VIDEO!

Isăilă a încercat să-şi odihnească unii dintre titularii obişnuiţi pentru derby-urile dinaintea Crăciunului, cele două dispute cu Steaua, şi antrenorul Astrei a contribuit astfel la realizarea echilibrului cu Viitorul. Nou-intraţii în echipă au fost slabi. Bukari, vîrf în locul lui Yazalde, a avut o singură ocazie mare, o centrare prin faţa porţii la care nu a ajuns. Iar Gabriel Enache nu şi-a putut folosi deloc calitatea de bun alergător contra puştilor aglomeraţi din apărarea lui Hagi.

N-a funcţionat prea bine nici Budescu, elementul-surpriză din jocul Astrei. A iniţiat cîteva acţiuni, dar fie l-a blocat adversarul, fie a finalizat inimaginabil pentru un jucător de "naţională", cu şut slab, în braţele portarului, din poziţie excelentă. Budescu avea să marcheze totuşi, dar a fost mai mult o realizare a lui Daminuţă. Mijlocaşul Viitorului a întins mîna şi a şters fără rost o minge centrată din dreapta şi a rezultat un penalty pe care l-a transformat Budescu. Apoi Nikolov a greşit decisiv, o pasă la Yoda în careul Astrei şi un şut de 2-0 al francezului. Giurgiuvenii au luat punctele şi s-au mai şi odihnit un pic pentru Steaua.

Serie de greşeli
Arbitrul Radu Petrescu a ignorat în repriza a doua un fault al lui Andrei Mureşan la Dică, exact la marginea careului, apoi încă unul care l-a avut pe Nikolov drept victimă, în aceeaşi zonă. În prima repriză, asistentul Slabu l-a oprit eronat pe Cîrstocea pentru ofsaid într-o fază cu mijlocaşul Viitorului scăpat spre poarta lui Coman.

598984-caseta-astra.jpg


Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (4)
kily
kily  •  15 Decembrie 2013, 11:59

este al 3-lea meci consecutiv in care astra nu ma convinge ca merita sa castige acest titlul. prea mult negura in tarlaua de langa giurgiu! bucsaru, macar, a luat titlul cu romani... pentru mine, petrolul este DE DEPARTE cea mai buna echipa a campionatul, chit ca are doar 2 romani in lot... acolo, insa, strainii au valoare

alexbibirica1
alexbibirica1  •  15 Decembrie 2013, 10:38

acest impostor radu petrescu e tinut in cca de catre mircea sandu !

1745flo
1745flo  •  15 Decembrie 2013, 10:26

iar a dat satelitu chix, probabil nasu e bagat in sedinta de finu la ora asta : adica daca miriuta poate, voi de ce nu puteti?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează