FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CSMS IAȘI 0-0

VIDEO Puteau croi mai mult » FC Botoșani și CSMS Iași s-au mulțumit cu o remiză albă, 0-0

Croitoru (nr. 8) a fost ieri jucătorul meciului, dar nu a reușit să și marcheze
Croitoru (nr. 8) a fost ieri jucătorul meciului, dar nu a reușit să și marcheze

Articol de - Publicat duminica, 26 aprilie 2015 00:00

Croitoru a făcut un meci excelent din postura de lider și putea aduce victoria pentru gazde în două rînduri.

Pe un soare arzător, care a nimicit pînă și spectacolul, prima parte s-a conturat mai mult printr-o bătălie fizică la mijlocul terenului cu jucătorii lui Leo Grozavu în rol de călăi.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Găsit nestingherit în șase metri, Ciucur a tras peste poartă (6), ceea ce avea să fie și singura ocazie a oaspeților. Răspunsul botoșănenilor a venit rapid, după o torpilă din afara careului a lui Croitoru, care a trecut milimetric pe lîngă bara porții apărate de Grahovac.

Leo Grozavu a schimbat garnitura ofensivă la pauză și i-a aruncat în luptă pe Martinus și Ivanovici, însă repriza secundă a fost de o simetrie feroce: același Croitoru putea aduce trei puncte cu un șut fabulos de la 25 de metri (53).

Mingea a lovit transversala și a căzut chiar în fața liniei porții, spre disperarea gazdelor, care i-au cerut tușierului să valideze reușita. Balonul a plutit în permanență prin fața lui Grahovac, însă nimeni n-a găsit drumul către poartă.

Ivanovici (69) și Vașvari (72) au bifat ultimele ratări serioase și o formație anemică a Iașiului a plecat neînvinsă de la Botoșani.

"FC Botoșani merită un loc de Europa League, are o echipă excelentă. Am obținut totuși un punct esențial pentru noi în economia salvării de la retrogradare"
Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iași

"Nu întotdeauna echipa care joacă mai bine cîștigă. Ar fi fost trei puncte foarte importante. Sînt dezamăgit că am fost în situația de a aduce victoria și nu am reușit"
Marius Croitoru, mijlocaș FC Botoșani

botosani csms iasi 0 0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
prycy
prycy  •  26 Aprilie 2015, 11:22

Csms Iasi merita victoria

Vezi toate comentariile (1)
Comentează