FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - UNIREA URZICENI 1-0

VIDEO » Rapidiştii au încălzit zăpada şi au învins Unirea

Bozovici s-a luptat mai mult cu zăpada decît cu jucătorii din Urziceni    Foto: Cristi Preda +9   FOTO
Bozovici s-a luptat mai mult cu zăpada decît cu jucătorii din Urziceni Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 26 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 26 februarie 2011 10:18

Rapid s-a jucat aseară cu ocaziile pentru o victorie cu Unirea Urziceni, care se zbate să respire. Şumudică şi ai lui au continuat cu gerul în nas urmărirea Oţelului

Rapid refuză să încheie lupta pentru titlu. Fie că joacă muncitoreşte, ca Spadacio, fie că este împiedicat, precum Roman, sau ca argintul viu, ca Sburlea. Iar răsplata a venit pentru că Giuleştiul fierbe şi la multe grade cu minus afară.

Mărţişoare în zăpadă
Probabil că toate apostrofările din lumea fotbalului intern l-au motivat pe Sabrin Sburlea. A pulsat energie în prima repriză şi a fost omul care l-a făcut din nou să danseze pe Şumudică. A mai avut o încercare temerară, în minutul 4, dar Curcă şi-a salvat echipa. A fost şi servant, dar Roman (44), din superpoziţie, a tras, enervant, în bălării.

Rusescu a fost singurul adversar de luat în seamă al Grantului, aseară. Însă o dată s-au opus Coman şi centralul Radu Petrescu, apoi atacantul de export la vară al Unirii a fost lovit de ghinion, în minutul 21, cînd a reluat în plasa laterală.

Marcos Antonio da, Grigorie nu
Cum cei care cară pianul se văd mai puţin, mărţişorul primei reprize a fost pentru Rapid apărătorul Marcos Antonio. A fost de două ori providenţial în propriul careu, ultima dată chiar după ce Sburlea a deschis scorul, brazilianul blocîndu-l categoric şi decisiv pe Pădureţu, care se pregătea să egaleze.

Giuleştenii se puteau încălzi cu un scor care să nu mai dea emoţii, însă Fane Grigorie a fost Fane Încurcă-Lume. L-a evidenţiat mai întîi pe Curcă, pentru ca apoi să rateze din 5 metri.

De scheme, tactică şi joc combinativ nu s-a mai pus problema, a cîştigat jocul muncitoresc şi norocul, pînă la urmă, care pare să fie "must have" în primăvara ce va da ultima campioană calificată direct în grupele Champions League.

La final, George Copos a declarat: "Jucătorii Unirii au avut promişi 2.000 de euro fiecare"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
pescarul.amator
pescarul.amator  •  27 Februarie 2011, 00:37

plin de ovine pe aici...marsh la stana cu voi m OOOO i e la toti stelistii

rtyzz
rtyzz  •  26 Februarie 2011, 19:50

sumudica ..........:)) vrea sa arate ca nu o are mica??? :)) tzi gan de giulesti atata poate nu toti tzi ganii sunt rapidisti dar cu siguranta toti rapidistii sunt tzi gani

panconeadrian
panconeadrian  •  26 Februarie 2011, 17:25

frumoase comentarii...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează