FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - STEAUA 0-6

VIDEO Raul Record! » Rusescu a ajuns la cea de-a şasea etapă consecutivă cu gol marcat

Articol de - Publicat sambata, 01 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 01 decembrie 2012 20:47

Rusescu a reuşit aseară să înscrie din nou, bifînd a şasea etapă consecutivă în care marchează, performanţă pe care a izbutit-o ultima oară Kapetanos, în urmă cu 3 ani


Raul Rusescu n-a iertat nici aseară. A marcat, nu unu, ci chiar două goluri şi e la un pas să doboare un record pe care îl deţine un străin. Pantelis Kapetanos a marcat în 2009 în nu mai puţin de 6 etape consecutiv. Cu jocul de aseară, Rusescu a reuşit şi el să puncteze 6 runde la rînd, mai precis în intervalul etapelor 13-18.

Cu "dubla" de aseară, Rusescu a ajuns la 10 goluri în campionat în ultimele 6 etape, cu mult peste ceea ce reuşise grecul acum 3 ani, cînd înscrisese de doar 7 ori. Runda viitoare, Rusescu e anunţat din nou titular, cînd Steaua o va întîlni pe teren propriu, în Ghencea, pe Astra, ocupanta locului secund.

În total, în sezonul de toamnă, Rusescu are marcate 20 de goluri, el jucînd în tricoul Stelei în 26 de partide. Cu toate acestea, atacantul roş-albaştrilor n-a fost selecţionat de Victor Piţurcă la ultimele acţiuni ale echipei naţionale. De fapt, "Ruse" are o singură prezenţă în tricolor, la România - Andorra 4-0, cînd a evoluat 34 de minute.


17 goluri are Rusescu înscrise pînă în acest moment în Liga 1, fiind golgeterul campionatului, la mare distanţă de Marius Niculae (11)

13 goluri avea marcate Wesley anul trecut tot după 18 etape disputate, la final avînd să cîştige titlul de golgeter cu 27 de reuşite

Chiricheş, primul gol în Liga 1!
Steaua a deschis scorul prin Vlad Chiricheş, fotbalist care a izbutit să înscrie aseară primul său gol în Liga 1. Adus de la Pandurii Tg. Jiu la începutul acestui an în schimbul a 700.000 de euro, Chiricheş a jucat pînă acum 68 de meciuri pe prima scenă, dar pînă la disputa cu Concordia Chiajna nu marcase niciodată.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
grid
grid  •  02 Decembrie 2012, 13:21

Cea mai mare calitate a lui Rusescu este deocamdată modestia, aspect neobişnuit pentru un oltean, dar imposibil de asociat cu un alt oltean care îl ignoră cu încăpăţânare, orgoliosul Piţurcă. Să vedem însă cum se va comporta după cel de-al doilea gol reuşit în meciul cu Chiajna, ditirambele l-au trecut deja peste execuțiile lui Zlatan Ibra.

schenker
schenker  •  01 Decembrie 2012, 14:47

Manchester United cauta atacant...gsp ar trebui sa-l propuna pe Rusescu...daca ei nu vad ce "perle" joaca la Steaua.

bogdan200510
bogdan200510  •  01 Decembrie 2012, 14:17

concordia - steaua 0-0 la ce meci v-ati uitat, la ala din cupa?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează