FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-0

VIDEO Rednic a lăudat 3 dinamoviști după victoria cu Botoșani » Primele informații despre ofertele venite pentru Gnohere

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2016 21:11

Mircea Rednic i-a lăudat pe Costache, Olteanu și Bartalstovu după victoria în fața lui FC Botoșani, scor 1-0.

"Ne bucurăm pentru victorie, nu ne-a fost ușor. Am întîlnit o echipă bine organizată.

Mă bucur că jucătorii care au intrat au arătat că mă pot baza pe ei. Azi am cîștigat și un puști de 17 ani.

Olteanu a intrat și el foarte bine. Toți ne ziceau să aducem un fundaș stînga și am adus. Mă bucur și pentru Bartalstovu pentru că a intrat foarte bine. Îmi pare rău că am avut cîteva contraatacuri pe care nu le-am finalizat cum trebuia. 

Nu vreau să rămîn fără Gnohere, deși avem două oferte. Ne gîndim foarte bine dacă îi dăm drumul. Trebuie să ne gîndim și la obiectivele pe care le avem", a spus Rednic la Digisport.

Vezi VIDEO cu golul lui Costache din meciul cu Botoșani

Citește și: 3 lucruri interesante despre marcatorul în vîrstă de 17 ani al lui Dinamo, Valentin Costache » A bătut Steaua de unul singur

Citește și: 5 concluzii după victoria lui Dinamo în fața lui FC Botoșani, scor 1-0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (117)
khal_37
khal_37  •  15 Februarie 2016, 13:16

Si asa s-a scris istoria unui alt meciu de pomina cu fcdb 2013 cu fundu un poarta castigat....

titiduru22
titiduru22  •  15 Februarie 2016, 05:07
Postat de bvd_magheru pe 15 Februarie 2016, 02:29

Pai pe timpul ala Romania era cea mai mare putere industriala din centrul europei . Acum sunteti nimic. Doar o piata de desfacere pentru inginerii italieni . Si razvan a trebuit sa se reprofileze .

De unde le scoti pe astea cu cea mai mare putere industriala ??? Faptul ca foloseai trei arbori sa scoti patru creioane nu inseamna ca erai o mare putere industriala.Ai idee cu ce costuri si consumuri se producea pe vremea lui Ceasca ???Ai idee pe unde era productivitatea inainte de revolutie ???

samertx
samertx  •  15 Februarie 2016, 02:47
Postat de bvd_magheru pe 15 Februarie 2016, 02:32

Acum ati ramas cu andrei plesu . Gargara nu PIB !! Sa va fie de bine . Luati-l acasa . Singurul care a tradat Politehnica Bucuresteana a fost CTP-ul . Luati-l si pe el acasa.

N-ai înțeles, metre. *** pe toți inginerii României, și ăia de dinainte, și ăia de după. Niște ideocrați proști fără pic de evoluție, măcar de bun simț, în priviri. Înțelegi, dumneata. Hai, Pa! mâine mă duc să *** demonstrativ, pe științe exacte , pe câțiva. ***. Somn ușor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (117)
Comentează